Witam
Niestety udało mi się zablokować radio po trzykrotnym błędnym kodzie (zapomniałem), na wyświetlaczu mam err, znalazłem fajny sposób Platiniego na rozkodowanie lecz nie mam kodu , przeglądałem forum czy może komuś udało się znaleźć tzw uniwersalny kod do mazdy 3.
Rozkodowanie radia mazda 3
Strona 1 z 1
viewtopic.php?f=28&t=29116&hilit=rozkodowanie+radia
Poczytaj ten wątek są w nim różne kody odblokowujące. Uniwersalnego chyba nie ma u mnie zadziałało z kodem 3511.
Poczytaj ten wątek są w nim różne kody odblokowujące. Uniwersalnego chyba nie ma u mnie zadziałało z kodem 3511.
- Od: 22 mar 2011, 17:02
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
A ten kod zadziałał ci w maździe 3 czy innej
- Od: 12 lip 2010, 21:57
- Auto: Mazda 3 Sedan Benzyna 2004r
Tak ten kod zadziałał w mojej 3 z 2006 roku.
- Od: 22 mar 2011, 17:02
Dzięki bardzo ten kod zadziałał jeszcze pokłon dla Platiniego .
- Od: 12 lip 2010, 21:57
- Auto: Mazda 3 Sedan Benzyna 2004r
czesc!
Po pierwsze to sie przywitam bo to moj 1szy post na forum
czytam od jakiegos czasu.
mam mazde 323f z 2001 od paru miesiecy i po wymianie akumulatora okazalo sie za mem zakodowane radio. znalazlem rozne isntrukcje na forum, natomiast problem mam taki, ze nie wiem jak wpisac 3 razy blednie kod zeby pojawil sie ERR. mam caly czas napis CODE. instrukcji nie mam, instrukcja ktora znalazlem na forum nie mowi nic o obsludze radia. probowalem na wszyskie sposoby i nie mam pojecia jak mam wpisac kod (ktorego nie znam z reszta ale co tam, zablokuje najwyzej i moze ktoras kombinacja zadziala do odblokowania)
jesli pytanie bardzo durne to wybaczcie
Po pierwsze to sie przywitam bo to moj 1szy post na forum
mam mazde 323f z 2001 od paru miesiecy i po wymianie akumulatora okazalo sie za mem zakodowane radio. znalazlem rozne isntrukcje na forum, natomiast problem mam taki, ze nie wiem jak wpisac 3 razy blednie kod zeby pojawil sie ERR. mam caly czas napis CODE. instrukcji nie mam, instrukcja ktora znalazlem na forum nie mowi nic o obsludze radia. probowalem na wszyskie sposoby i nie mam pojecia jak mam wpisac kod (ktorego nie znam z reszta ale co tam, zablokuje najwyzej i moze ktoras kombinacja zadziala do odblokowania)
jesli pytanie bardzo durne to wybaczcie
- Od: 8 mar 2012, 10:47
- Auto: Mazda 323f 1.6 2001
Myślę, że pytanie powinieneś skierować do działu BJ, bo pewnie masz inny typ fabrycznego radia niż my mamy w BK.
- Od: 4 paź 2011, 09:17
Strona 1 z 1