W mojej 3 udało mi się odblokować ten komputer i faktycznie pokazuje w milach ,na wyświetlaczu jest opcja km/l próbowałem coś przestawiać ale bezskutecznie niestety.Termometr udało się jedynie przestawić
pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
maliniak14 napisał(a):witam ,
W mojej 3 udało mi się odblokować ten komputer i faktycznie pokazuje w milach ,na wyświetlaczu jest opcja km/l próbowałem coś przestawiać ale bezskutecznie niestety.Termometr udało się jedynie przestawićByłem nawet w kilku serwisach i jedni mówili że jest to możliwe ale nie znają kombinacji , a inni że po prostu sie nie da
Moim zdaniem powinno być to możliwe skoro jest taka opcja na wyświetlaczu i skoro udało sie przestawić termometr ...
pozdrawiam
jerrry napisał(a):W mojej 3 z 2007/08 jakoś nie mogę tego włączyć (może źle to robię , zła kolejność)
tomekr napisał(a):jerrry napisał(a):W mojej 3 z 2007/08 jakoś nie mogę tego włączyć (może źle to robię , zła kolejność)
Jezeli masz 3, model na rok 2008, to się nie da włączyć komputerka. Ta przytoczona przez Krisek działa tylko dla modeli na rok 2006 i 2007
jerrry napisał(a):tomekr napisał(a):jerrry napisał(a):W mojej 3 z 2007/08 jakoś nie mogę tego włączyć (może źle to robię , zła kolejność)
Jezeli masz 3, model na rok 2008, to się nie da włączyć komputerka. Ta przytoczona przez Krisek działa tylko dla modeli na rok 2006 i 2007
A jeśli wymienił bym radio na inny model, to czy dało by się włączyć komputer pokładowy
Zamiast przycisku INFO mam ":00" więc może dlatego nie może ono obsługiwać komputera <co?>
Czy może jest to niezależne od radia??
Przy okazji może ktoś ma zmieniarkę albo radio z MP3 i tanio sprzeda??
tomekr napisał(a):Jezeli masz 3, model na rok 2008, to się nie da włączyć komputerka. Ta przytoczona przez Krisek działa tylko dla modeli na rok 2006 i 2007
wnied36 napisał(a): co w takim wypadku, może ktoś wie??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości