Panel multimedialny dedykowany do Mazdy 3 BK
Ok dziekuje bardzo za odpowiedź. Zaraz będę próbował
Dopisano 3 sie 2017, 10:43:
Niestety nie działa
jakieś inne opcje?
Dopisano 3 sie 2017, 11:02:
Mam tam jakiś program do programowania tych przycisków z kierownicy ale patrzyłem każdy i żaden nie chce uruchomić komputera pokladowego
Dopisano 3 sie 2017, 10:43:
Niestety nie działa
Dopisano 3 sie 2017, 11:02:
Mam tam jakiś program do programowania tych przycisków z kierownicy ale patrzyłem każdy i żaden nie chce uruchomić komputera pokladowego
- Od: 27 sty 2016, 04:12
- Auto: Mazda 3 MPS BL 2009
Witam Panów,
Jestem tutaj nowy, próbowałem przeczytać wszystkie informacje
ale tych mnie interesujących nie znalazłem
.
Mam Mazdę 3 grudzień 2004 pierwsza rejestracja 2005 mam ksenon, nawigację
i wiele innych ale nie mam przycisku Media!!! Nabyłem radio Sanyo BS3R 66 AR0 po liftowe z przyciskiem Media (wysyłający wysłał mi bez przycisku INFO a zamiast jest :00), pytania:
1. Czy jest możliwość podłączenia górnego wyświetlacza tak by wyświetlał parametry radia, komputera, klimy? Wyczytałem, że klimę da się podłączyć, ale co z komputerem pokładowym i RDS?
2. Czy przycisk :00 zamiast INFO to duży problem bo mogę odesłać i wymienić, chciałbym mieć funkcjonalny komputer.
Z góry dzięki za odpowiedź lub skierowanie pod inny wątek.
ps. te radia są dziś tanie, jeżeli jest jakiś model który miałby przycisk Media i działałby bez problemów z górnym wyświetlaczem w wersji przed liftowej to proszę o informację.
Jestem tutaj nowy, próbowałem przeczytać wszystkie informacje

Mam Mazdę 3 grudzień 2004 pierwsza rejestracja 2005 mam ksenon, nawigację

1. Czy jest możliwość podłączenia górnego wyświetlacza tak by wyświetlał parametry radia, komputera, klimy? Wyczytałem, że klimę da się podłączyć, ale co z komputerem pokładowym i RDS?
2. Czy przycisk :00 zamiast INFO to duży problem bo mogę odesłać i wymienić, chciałbym mieć funkcjonalny komputer.
Z góry dzięki za odpowiedź lub skierowanie pod inny wątek.
ps. te radia są dziś tanie, jeżeli jest jakiś model który miałby przycisk Media i działałby bez problemów z górnym wyświetlaczem w wersji przed liftowej to proszę o informację.
- Od: 18 sie 2017, 14:51
- Auto: Mazda 3 2004 1,6Di/ 140KM/ 300Nm/ 130000km/ Eibach -40mm/ open pipe/ short shifter
slihoo napisał(a):Cześć,
Czy ktoś z Was orientuje się, gdzie w Polsce można zakupić Eonon GA8151? Jest jakis lokalny dytrybutor tego sprzętu?
Kiedyś o poprzedni model pytałem tutaj to mieli:
https://www.facebook.com/FEEILINNG24-ca ... 551721141/
Możesz zapytać.
Pozdro
witam, czy ktoś może coś takiego kupił i zamontował – https://pl.aliexpress.com/item/Ownice-C ... 41027.html
^up
Wszystko fajnie, tylko rocznikowo to by wynikało, że jest produkt przewidziany do BL, choć ze zdjęć ramka montażowa pasuje do BK

Wszystko fajnie, tylko rocznikowo to by wynikało, że jest produkt przewidziany do BL, choć ze zdjęć ramka montażowa pasuje do BK

-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
sam monitor dedykowany jest do różnych marek, zmienia się tylko ramka. Pytanie czy elektronicznie jest plug and play jak np. eonon ?
jesli chodzi o wyswietlacz, to zle pokazuje godzinę, ale temp zewn. ok, sterowanie klimatyzacją rowniez ok. Przy zmianie czestotliwosci radiowych, na wyswietlaczu czasem glupieje i pokazuje blednie przy przelaczaniu.
Ogolnie, nie wprowadza to jakiegos wielkiego dyskomfortu. Jestem zadowolony z tego radyjka i polecam wszystkim
Ogolnie, nie wprowadza to jakiegos wielkiego dyskomfortu. Jestem zadowolony z tego radyjka i polecam wszystkim
U mnie działa wszystko włącznie ze sterowaniem z kierownicy:
viewtopic.php?f=470&t=200302
Tu wszystko po kolei od rozkmin jak to zrobić, po założenie radia- opisałem
viewtopic.php?f=470&t=200302
Tu wszystko po kolei od rozkmin jak to zrobić, po założenie radia- opisałem
- Od: 14 cze 2017, 20:13
- Auto: Mazda 3 2.0 150KM 2004
Mazda CX-5 2.5 GTR AWD 2019
MalyDzik napisał(a):Specjalne podziekowania dla autora tego poradnika. W mojej mazdzie z 2005r po przerobieniu górnego wyświetlacza
według jego instrukcji wszystko śmiga az miłopanel multimedialny zamowilem z aliexpress:)
Witam.
Szukam poradnika jak przerobić górny wyświetlacz w M3 BK 2004 r. Kupiłem radio z dvd, navi. Wyświetlacz od polifta też już mam. Gdzie szukać tej instrukcji?
Pozdrawiam.
Paweł
Witam.
Ma ktoś jakiś pomysł jak uaktywnić komputer i zegarek na wyświetlaczu po wymianie radia na androida?
Podobno przyciskiem MODE na kierownicy ale u mnie to jakoś nie działa...
Pod coś mam ten przycisk zaprogramować, podobnie jak inne przyciski?
Pozdrawiam.
Paweł
Ma ktoś jakiś pomysł jak uaktywnić komputer i zegarek na wyświetlaczu po wymianie radia na androida?
Podobno przyciskiem MODE na kierownicy ale u mnie to jakoś nie działa...
Pod coś mam ten przycisk zaprogramować, podobnie jak inne przyciski?
Pozdrawiam.
Paweł
Może kogoś zainteresuje, mój Eonon na sprzedaż: https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 5&t=210324
pablo.74, uaktualnij profil, bo cholera wie jaki masz samochód.
Przytrzymaj wciśnięty jakieś 5 sekund, wtedy się uaktywni. Po uaktywnieniu kombinuj z innymi przyciskami celem zmian ustawień. U mnie wszystko działa.pablo.74 napisał(a):przyciskiem MODE na kierownicy