...troszke wyzej link do tematu w dziale M6 GH... tam jest nagrany filmik co i jak robimy...
w razie problemow, nalezy poswiecic troche czasu na dokladne ustawienie urzadzen i telefonu
www.mazdaspeed.pl
bjorm napisał(a):dzięki za namiary, w BT się nie bawię bo to niepotrzebny problem, jadę po kablu
bjorm napisał(a):@EDIT: albo inaczej: jest coś czego mam nie robić na pewno ? tzn np nie podlączać na włączonym silniku itp itd ?
SiN4don napisał(a):(a nie lubię jeździć z checkiem),
SiN4don napisał(a):Fakt. Próbowałeś kiedyś? Bo to byłoby interesujące w razie jakby mi telefon padł
lukaszm napisał(a):SiN4don napisał(a):Fakt. Próbowałeś kiedyś? Bo to byłoby interesujące w razie jakby mi telefon padł
czasem próbuje ale złotego przepisu nie mam bo nigdy nie przywiązuje do tego większej uwagi ale robię coś takiego
wyciągam kluczyk ze stacyjki naciskam hamulec 5-6razy i ostatni raz trzymam wciśnięty wkładam kluczyk i odpalam silnik.
kontrolka gaśnie.
z tym ze ja wiem jaki błąd mi się pojawia zimową porą, ale z tego co pamiętam to jak podłączysz się programem to powinien się wyświetlić w historii
bjorm napisał(a):poza tym google play twierdzi że na HTC Desire Torque nie działa więc kolejne ryzyko![]()
działa działa. mialem 3 htc w tym desire i nie bylo problemówWojtek napisał(a):bjorm napisał(a):poza tym google play twierdzi że na HTC Desire Torque nie działa więc kolejne ryzyko![]()
tradeitdamn napisał(a):działa działa. mialem 3 htc w tym desire i nie bylo problemów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości