ropsson napisał(a): niektórych wersjach 2.3 spotyka się już porządne fotele.
Tylko MPS ma inne fotele – swoja droga moim zdaniem fotele w Mazdzie 3 sa calkiem wporzadku jesli chodzi o trzymanie boczne. Siedzialem w wielu gorszych...
www.mazdaspeed.pl
ropsson napisał(a): niektórych wersjach 2.3 spotyka się już porządne fotele.
akostarek napisał(a):Dałem go jako ciekawostka, nie jestem tym zainteresowany. Pierwsza moja myśl była taka, że coś było z środkiem nie tak i były te elementy wymieniane.
Lukaszgracz napisał(a):Ale tak jak ktoś już wcześniej wspomniał po 3-4h jazdy non stop boli tyłek i plecy niesamowicie.
Lukaszgracz napisał(a):Trzymanie boczne jest OK.
Ale tak jak ktoś już wcześniej wspomniał po 3-4h jazdy non stop boli tyłek i plecy niesamowicie.
radzi89 napisał(a):Zalezy od wersji wyposazenia – ja mam...
lukaszm napisał(a):Lampka kontrolna korektora ustawienia reflektorów (nieaktywna w wersjach z ksenonami). mam regulator ale kontrolki brak więc to trochę dziwne nawet poruszał tutaj ten temat
viewtopic.php?f=114&t=111175
arjot napisał(a):wracając do tematu – kolejna mocna strona Mazdy –
możliwość modyfikacji ustawień położenia kierownicy w dwóch płaszczyznach.
Lepiej wyposażony civic z 2004 roku – brak. Trochę się zdziwiłem.
arjot napisał(a):Zazdroszę Seraf, ja eksperymentuję z ustawieniami fotela i kierownicy od 2006 roku i nie udalo mi się znaleźć ustawienia "niebolące 4 litery i plecy"przy czym nie mówię o przejazdach typu 300-400km tylko podobnie, 1000 i w górę... w chwili obecnej dla mnie ideałem jest volvo s60 i ichnie fotele.. 1,5k i dalej uśmiech na twarzy
Lukaszgracz napisał(a): nie mam tylko pomysłu gdzie ukryć w bagażniku trójkąt ostrzegawczy i gaśnicę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości