Jestem nowy prosze o wyrozumialosc. Mam Mazde3 1.6 benzyna. Odlaczylem akumulator no i problem po podlaczeniu. Radio pokazuje na wyswietlaczu CODE
Napis CODE na wyświetlaczu Radia
Strona 1 z 1
Witam,
Jestem nowy prosze o wyrozumialosc. Mam Mazde3 1.6 benzyna. Odlaczylem akumulator no i problem po podlaczeniu. Radio pokazuje na wyswietlaczu CODE
( Auto kupilem z drugiej reki i kodu niedostalem:( i teraz ASO zyczy sobie 100PLN za reset Radia + jak sie powtorzy taka sytuacja tez beda mnie zaparaszac do siebie i nie dadza kodu. Czy istniej jakis uniwersalny sposob na radio z Mazdy3 rocznik 2003. Pozdrawiam.
Witam, u mnie też tak było, jak miałem na wyświetlaczu code to wklepywałem różne kombinacje cyfr potem jednocześnie (AUTO-M)+przycisk 6, i tak trzykrotnie do całkowitego zablokowania radia i ciągłego wyświetlania Err, później wystarczyła kombinacja POWER BUTTON + FM przez 5 sekund i radyjko zagrało. Jest kilka innych wersji, ale jak chcesz to poczytaj najlepiej cały wątek: viewtopic.php?f=409&t=29116
Właśnie wróciłem z nabijania klimatyzacji i wyskoczył mi ten sam problem; CODE na wyświetlaczu.
POWER BUTTON + FM (5SEC). RAdio znowu gra i buczy:D Dzięki wielkie za pomoc.
POWER BUTTON + FM (5SEC). RAdio znowu gra i buczy:D Dzięki wielkie za pomoc.
- Od: 12 lut 2018, 18:32
- Auto: Mazda 3 Sport. 2.0L 150 KM LF-DE 2007r.
Strona 1 z 1