Czy bawił się ktos w zamonotwanie systemu multimedialnego (radio które miałoby USB, nawigacje itp) w miejscu fabrycznego radia. Tak żeby wszystkie funkcje działały
Radio multimedialne w miejscu fabrycznego

Strona 1 z 1

Dzien dobry   

Czy bawił się ktos w zamonotwanie systemu multimedialnego (radio które miałoby USB, nawigacje itp) w miejscu fabrycznego radia. Tak żeby wszystkie funkcje działały , sterowanie z kierownicy. Bo dużo jest jest tego na allegro pytanie czy to działa z ramką(wyswietlaczem) nad radiem. Mazda 3 2008 po lifcie. Pozdrawiam.
 , sterowanie z kierownicy. Bo dużo jest jest tego na allegro pytanie czy to działa z ramką(wyswietlaczem) nad radiem. Mazda 3 2008 po lifcie. Pozdrawiam. 

Czy bawił się ktos w zamonotwanie systemu multimedialnego (radio które miałoby USB, nawigacje itp) w miejscu fabrycznego radia. Tak żeby wszystkie funkcje działały
Cały wątek masz już o tym: viewtopic.php?f=470&t=131534

Ja zamontowalem u siebie. Autko 2007 też po lifcie. Kupilem na systemie android 4.4 kitkat i nie zaluje. Jest kilka mankamentow a mianowicie nie da sie przełączyć lewej czesci tego wyswietlacza zeby pokazywal spalanie i dystans na zbiorniku paliwa itp (mialo działać wg sprzedawcy). Dodatkowo czasami łapie podwójne kliknięcie przycisku na kierownicy np przy zmianie stacji radia o dwa przeskakuje i w zasadzie tyle mankamentow reszta dziala miodzio

Jeśli to Eonon, to na podwójne wciśnięcia pomaga update softu od producenta a komputer pokładowy działa, na włączonym zapłonie musisz przytrzymać MODE na kierownicy a potem strzałka w górę i w dół robią za przyciski mode i info.

Zaraz sprawdzę  
Nie jest to typowy eonon tylko jeszcze coś innego
Przytrzymanie wchodzę w setting i mogę tylko ustawić godzinę. Chociaż tyle dobrego
Dobra już działa wszystko ładnie Dzięki kolego za podpowiedź
 Dzięki kolego za podpowiedź  

Nie jest to typowy eonon tylko jeszcze coś innego
Przytrzymanie wchodzę w setting i mogę tylko ustawić godzinę. Chociaż tyle dobrego
Dobra już działa wszystko ładnie

Dawid_88 napisał(a):Ja zamontowalem u siebie. Autko 2007 też po lifcie. Kupilem na systemie android 4.4 kitkat i nie zaluje. Jest kilka mankamentow a mianowicie nie da sie przełączyć lewej czesci tego wyswietlacza zeby pokazywal spalanie i dystans na zbiorniku paliwa itp (mialo działać wg sprzedawcy). Dodatkowo czasami łapie podwójne kliknięcie przycisku na kierownicy np przy zmianie stacji radia o dwa przeskakuje i w zasadzie tyle mankamentow reszta dziala miodzio
Zapraszam zainteresowanych do mojego wątku, rozwiązującego problem z wyświetlaniem zegara, spalania itp.
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=209254

Strona 1 z 1