Witam serdecznie wszystkich.
Mam małe problemy z fabrycznym radiem. Radio wykończone na wysoki połysk z MP3.
Problemy zaczęły się wczoraj. W pewnej chwili przestało czytać płytę która jest w nim od kilku miesięcy. Dotychczas wszystko grało bez żadnego problemu. Po próbie wyjęcia krążka zauważyłem że nie może się wysunąć dostatecznie daleko aby chwycić je palcami. Delikatnie małymi szczypcami udało wyciągnąć się CD. Nagrałem nową płytę. Radio pobrało płytę prawidłowo jednak nie gra. Przy próbie wyjęcia jest gorzej niż za pierwszym razem. Płyta praktycznie się nie wysuwa.
Poszukuję informacji o kimś kto podiol się naprawy radia. Jeśli jest małe prawdopodobieństwo naprawy, to może ktoś ma na odsprzedanie radio z MP3. Wykończone na wysoki polysk.
Mazda 3 BK 2008 naprawa radia
Strona 1 z 1
Witam.
Nie musisz szukać radia na wysoki połysk, przedni panel bardzo łatwo zdejmuje się, po prostu wymieniasz na swój. Ważne jest model, jak podłączony wyświetlacz, u ciebie chyba oddzielnym kablem . Ja wymieniałem na europejskie, na allegro udało mi się kupić za 50zł z przesyłką, bez paru przycisków i porysowane, wymieniłem panel na swój i wszystko gra.
Nie musisz szukać radia na wysoki połysk, przedni panel bardzo łatwo zdejmuje się, po prostu wymieniasz na swój. Ważne jest model, jak podłączony wyświetlacz, u ciebie chyba oddzielnym kablem . Ja wymieniałem na europejskie, na allegro udało mi się kupić za 50zł z przesyłką, bez paru przycisków i porysowane, wymieniłem panel na swój i wszystko gra.
- Od: 6 sty 2017, 14:42
- Auto: Mazda 3 BK USA SDN. 2,0 BP, LPG 2008r
Witam.
Przepraszam że tak późno ale poddałem się już. Próbowałem naprawić radio jednak żaden znany mi elektronik nie dał rady. Radio jakie mnie interesuje to model że zdjęcia kolegi BR5K 66 AR0.
Może ktoś posiada 100% sprawne na odsprzedanie ?
Przepraszam że tak późno ale poddałem się już. Próbowałem naprawić radio jednak żaden znany mi elektronik nie dał rady. Radio jakie mnie interesuje to model że zdjęcia kolegi BR5K 66 AR0.
Może ktoś posiada 100% sprawne na odsprzedanie ?
- Od: 23 paź 2012, 22:07
- Auto: Mazda 3
2008r
Top-Sport
2.0l 150KM
Czarny / Grafitowy
Strona 1 z 1