Cześć, mam problem otóż na wyświetlaczu w radiu po prawej stronie zamiast pokazywać mi temperaturę mam 3 kreski poziome ---. Kupiłem auto kilka miesięcy temu i na początku czasami gdzieś zaskoczyła dziwna temperatura ale też głownie były tylko kreski. Wiecie może jak to naprawić ? Da się to jakoś lekko zrobić czy trzeba rozmawiać z mechanikiem?
Dzięki z góry za pomoc.
Pozdrawiam.
Problem z czujnikiem temperatury M3 2007
Strona 1 z 1
Maska do góry i popatrz przed chłodnicą na środku jest założony czarny czujnik, wyczyść styk sprawdź przewody. jak nie pomoże kup czujnik.
Na dole strony jest coś takiego jak szukaj ale oczywiście po co. Regulaminu forum też nie czytam bo to boli. Lepiej zakładać nowy temat który już wałkowany wiele razy.
Na dole strony jest coś takiego jak szukaj ale oczywiście po co. Regulaminu forum też nie czytam bo to boli. Lepiej zakładać nowy temat który już wałkowany wiele razy.
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
A może tylko spadła wtyczka z czujnika bo nie była do końca zapięta tak jak trzeba
a czujnik jest na miejscu – tak po lewej stronie patrząc od przodu w połowie chłodnicy zobacz
a czujnik jest na miejscu – tak po lewej stronie patrząc od przodu w połowie chłodnicy zobacz
Strona 1 z 1