Określenie wersji i wyposażenia
Strona 1 z 1
Witam serdecznie, od miesiąca jestem właścicielem mazdy 3 2.0 150KM 2007r. Chciałbym dowiedzieć się, jakie wychodziły wtedy opcje wyposażenia. Wiecie może, czy jest możliwość to sprawdzić? Poprzedni właściciel wspomniał jedynie że to wersja KINTARO ale nie mogę nic na jej temat wyszukać w internetach
Moja mazda jest trochę niższa i sztywniejsza od większości modeli, ale zawieszenie wygląda na fabryczne, czy wychodziły wersje z usportowionym wyposażeniem? Dodaję fotkę mazdy zaraz po zakupie, może znawcy będą wiedzieć coś na pierwszy rzut oka
Pozdrawiam! 
-
tomi212121
Poszukaj ATH
Chyba są tylko sprężyny sportowe EIBACH zamontowane.
Zobacz kolor amortyzatora jeżeli czarny tzn. że jest to seryjny(zwykły)
Sprężyny są niebieskie
Chyba są tylko sprężyny sportowe EIBACH zamontowane.
Zobacz kolor amortyzatora jeżeli czarny tzn. że jest to seryjny(zwykły)
Sprężyny są niebieskie
-
Paweł_Radom
Po numerze vin sprawdź. Dużo się idzie dowiedzieć z ruskich stron. Np. tu http://japancars.ru/index.php?route=catalog/mazda
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Na pierwszy rzut oka wygląda na Kintaro. W Kintaro nie było modyfikacji w zawieszeniu poza krótszymi sprężynami obniżającymi samochód, więc to by się zgadzało.
Jakbyś zrobił zdjęcie wnętrza to byśmy wiedzieli na pewno, Kintaro miało plastiki w wersji piano black i inną gałkę zmiany biegów.
Jakbyś zrobił zdjęcie wnętrza to byśmy wiedzieli na pewno, Kintaro miało plastiki w wersji piano black i inną gałkę zmiany biegów.
Na ogół, jeśli ktoś ma wątpliwości to wystarczy skonfrontować to co widać z tym co jest opisane w "poradniku przed zakupem"
Myślę, że dopiero w przypadku takiego mieszańca jak mój byłby kłopot co do szybkiej diagnozy wersji wyposażenia. 

-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Strona 1 z 1