Witam
kupiłem mazdę 3 2004 rok, niestety z fabrycznym radiem bez cd, co chciałbym zmienić. Czy mogę dokupić normalne wymontowane radio ze zmieniarką cd albo pojedynczym miejscem na płytę i podmienić w miejsce obecnego bez cd ? Wyczytałem, że są jakieś problemy z zasilaniem wyświetlacza, chociaż może już ktoś rozwiązał tę kwestię?
Wymiana radia bez cd na radio z cd
Strona 1 z 1
Przenoszę
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Jest trochę inna wiązka w przedlifcie (jedna duża kość do radia) i polifcie (jedna większa kość do radia i osobno jedna mała do wyświetlacza). Choć i to idzie ogarnąć i przerobić (jest o tym na forum). Najprostsza droga to jednak poszukanie fabrycznego radia z cd – w Twoim przypadku z przedliftia.

Możesz też w bardzo zbliżonej cenie kupić xcarlinka który daje trochę więcej możliwości, niż tylko płyty i zmieniarka
viewtopic.php?f=114&t=122346
viewtopic.php?f=114&t=122346
- Od: 11 sie 2015, 16:38
- Auto: Mazda 3 2.0 BK 2005
Ja mam w sumie do radyjko , któego chciałbym się pozbyć u siebie załozyłęm eonona GA5151 i zostało mi oryginalne ale mam polift.
Ja polecam Eonona super sprawa system oparty na android daje dużo radochy w korkach i ma ogólnie spore możliwości mimo że to chińszczyzna dobrze gra i bardzo płynnie działa.
Ja polecam Eonona super sprawa system oparty na android daje dużo radochy w korkach i ma ogólnie spore możliwości mimo że to chińszczyzna dobrze gra i bardzo płynnie działa.
- Od: 22 mar 2014, 16:50
- Auto: Mazda 3 BK 2.0 2007
Witam, wiem że może nie do końca na temat ale chodzi o MP3. Posiadam Mazdę 3 z 2005 roku 2.0/150km Na radiu nad przyciskiem load mam napis MP3 co chyba oznacza że mam cd z mp3 ale nie umiem nagrać płyty tak żeby działała, co robię źle?
Już sobie dałem rade z problemem. Trzeba było płytę wypalić programem z windowsa ( tym podstawowym ) i usunąć z tytułów polskie znaki i znaki specjalne. Teraz nagrywam bez problemu.
Strona 1 z 1