Cześć,
Miałem kolizję i kompletuje części.
Pytanie czy do auta które nie miało spryskiwaczy lamp mogę kopic zderzak ze spryskiwaczami czy da się to jakoś podłączyć ? nie chce montować xenonów chodzi tylko o to czy jak bym taki kupił czy spryskiwacze by działały..
pozdr
Pilne proszę o szybką odpowiedź zderzak przedni ze spryskiwaczami
Strona 1 z 1
A po co Ci spryskiwacze do zwykłych reflektorów? Żeby było więcej elektroniki do popsucia? ;] Jeśli masz możliwość kupienia taniej zderzaka ze spryskami to możesz go zamontować a spryski po prostu będą taką imitacją ;]
- Od: 18 wrz 2014, 08:38
- Auto: Mazda 3 BK Sedan, Z6 1.6, 2004
spryski działają w komplecie z xenonami i systemem automatycznego samopoziomowania o innym zbiorniku na płyn i dodatkowej pompce nie wspomnę
Ostatnio edytowano 7 mar 2016, 21:30 przez marcin255, łącznie edytowano 1 raz
Nie przesadzajcie.. od czapy idzie te partsy samemu skompletować. Tak się składa, że mam dwóch takich kolekcjonerów w okolicy, ale ceny jakie śpiewają skutecznie mnie odstraszają od zabaw ze spryskami.
Generalnie jest to mod z gatunku tych mało racjonalnych.
Z ciekawości w maju ubiegłego roku pytałem w ASO ile taka transformacja w ksenon w moim przypadku i zaśpiewali za całość blisko 3,5 tysia (z tego uzbrojone lampiony wyliczyli na prawie 2k). Co przykre, niektóre partsy do tej zabawy (o których pisał Marcin) są w moim ASO z odzysku, ale o tym się ofkors klientowi nie mówi. Wybadałem to innym kanałem a dwa Michały świeciły oczami
Generalnie jest to mod z gatunku tych mało racjonalnych.
Z ciekawości w maju ubiegłego roku pytałem w ASO ile taka transformacja w ksenon w moim przypadku i zaśpiewali za całość blisko 3,5 tysia (z tego uzbrojone lampiony wyliczyli na prawie 2k). Co przykre, niektóre partsy do tej zabawy (o których pisał Marcin) są w moim ASO z odzysku, ale o tym się ofkors klientowi nie mówi. Wybadałem to innym kanałem a dwa Michały świeciły oczami
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Strona 1 z 1