Czy pilot do sterowania radiem z kierownicy z M6 pasuje do 3?
Strona 1 z 1
Witam. Obecnie jestem na etapie zgłębiania zagadnienia dotyczącego uruchomienia tempomatu w mojej madzi i z tego co ludzie piszą przyciski bez problemu pasują. W wypadku tempomatu jest potrzebna mała przeróbka we wtyczce ale pytasz tylko o audio także powinno spoko pasować. Niestety zachodzi potrzeba zdjęcia kierownicy aby to zamontować ( śrubka trzymająca przyciski jest od spodu). Pytanie tylko czy Twoja mazda nie posiada przycisków sterujących radiem? Były takie modele? Jeśli tak to nie jestem pewien czy do kierownicy jest doprowadzona wiązka elektryczna. Pozdrawiam.
- Od: 8 paź 2015, 00:40
- Auto: Mazda 3 1,6 benzyna automat 2007
Wersja z silnikiem 1,4 była dosyć uboga więc kolega mógł mieć też bez radia fabrycznego za czym idzie brak sterowania w kierownicy.
bufi1902 daj znać jak ogarniesz temat w odpowiednim dziale jestem ciekaw czy po założeniu tempomatu z kierownicy zapalają się jakieś kontrolki przy liczniku bo mam temp niefabryczny i może się pokuszę usunięcie tego i wstawienie ori. czujniki mam brak mi tylko przycisków.
bufi1902 daj znać jak ogarniesz temat w odpowiednim dziale jestem ciekaw czy po założeniu tempomatu z kierownicy zapalają się jakieś kontrolki przy liczniku bo mam temp niefabryczny i może się pokuszę usunięcie tego i wstawienie ori. czujniki mam brak mi tylko przycisków.
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Strona 1 z 1