Hej, wiecie może czy można dostać do Mazdy 3 (BK) takie oto zamienniki jak ten (przykładowy):
Miałem takie cudo w poprzednim aucie i strasznie mi przypadło do gustu, generuje dużo światła i fajnie urozmaica tyłeczek Jeżeli wiecie, że nie ma pasujących LEDów tego typu to czy ktoś ma w swoim aucie coś innego co emituje równie dużo światła?
Powiem Ci szczerze, że w poprzednim moim aucie te panele naprawdę działały po ciemku prawie jak wsteczny W każdym razie... Coś pomiędzy? W sensie słabsze niż to a nieco mocniejsze niż LEDy. No chyba, że te W5W na alledrogo też są różne co do dawanego światła.
nie wiem jakie miales auto, ale wątpie by oświetlenie z tablicy poprawiało widoczność bardziej od oswietlenia fabrycznej żarówki. O tych tanich się nie ma sensu wypowiadać bo one działają jedynie psychologicznie a autorzy prześcigają się w mnożeniu lumenów co nijak się ma do rzeczywistosci. Nie zwracaj uwagi na autorów zdjęć, którzy celują aparatem w lampę i mówia: widzicie jak świeci? – NiechCi podeślą zdjecie porównania światła odbitego od ściany. Uwierz mi, ze niewiele LED W21W daje lepsze światło od fabrycznej włókowej. Patrząc na ceny prezentowanych lampek przez Ciebie, lepszym rozwiązaniem jest zakup dobrych 2 sztuk W5W do oświetlenia tablicy + jedna mocna na wsteczny. Jest też opcja doświetlenia poprzez montaż czegoś na wzór czujników cofania: