Bzyczenie w okolicach drązka od zmiany biegów na 5-tym biegu
Strona 1 z 1
Powyżej 130km/h na 5-tym biegu drążek od zmiany biegów zaczyna bzyczeć. Jak dotknę i docisnę palcem przestaje bzyczeć. Jest to super ekstremalnie upierdliwe na autostradzie. Czy ktoś spotkał się z takim objawem. Czy ta gałka/mieszek/drążek od zmiany jest rozkręcalny – gdzie można znaleźć jakiś schemat jak jest zbudowany ten element. Prosze o nfo
Przez miasto jak samoloteeeeeeem...
ile zatrzasków ma uchwyt na napoje i gdzie sa mniej wiecej zlokalizowane?
nie to kolejne dokladne pytanie, jak mam szarpac to chce wiedziec jak mocno 
Nie musisz szarpac mocno , wszystko wychodzi dosc latwo 
Blumek z tego co kojarze ma teraz dosc stresujacy okres wiec nie czepiajmy sie go
Blumek z tego co kojarze ma teraz dosc stresujacy okres wiec nie czepiajmy sie go
heh po 4 latach namierzone.=bzyczy na plastikowym przegubie przy wybieraku ktory się wyrobił bo pewnie gruby niemiec trzymał łapę na drążku zmiany biegów. doraźnie pcham tam gęsty smar litowy ale trzeba wymienić cały ten koszyk. pytanie czy jego wymienia sie razem z linkami do skrzyni czy można sam wybierak przełożyć
jakim cudem ominąłem ten temat?
@tradeitdamn: masz jakieś zdjęcie poglądowe / rysunek tego przegubu? bo mam dokładnie to samo.
edit: wklejam dla potomnych – takich laików jak ja ;–) brzęczy, bo wyrobiło się to w czerwonym kółku.
@tradeitdamn: masz jakieś zdjęcie poglądowe / rysunek tego przegubu? bo mam dokładnie to samo.
edit: wklejam dla potomnych – takich laików jak ja ;–) brzęczy, bo wyrobiło się to w czerwonym kółku.
Strona 1 z 1