Problem z odtwarzaniem płyt CD
Strona 1 z 1
Witam, nagrałem sobie mp3 i audio niestety mp3 mi nie odczytuje a z audio też szaleństwa nie ma musze się długo namęczyć żeby w końcu odtworzyło płyte. Może coś trzeba wymienić przeczyścić laser ale czy mam z tym do fachowców pojechać czy moge sam podjąć jakieś działanie?
- Od: 20 lis 2014, 20:37
- Auto: Mazda 3 2004 1,6 benzyna
Spray do czyszczenia laserów kupisz w sklepie elektronicznym za około 12zł jak chcesz się bawić zdemontuj radio rozkręć na części pierwsze i wyczyść laser może pomoże ale szanse nie wielkie zazwyczaj jak laser szwankuje pomaga na krótko
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Szpilki do kół
no ja też ostatnio słuchałem muzyki z CD, a na następny dzień chce włączyć to nie czyta jej tylko co jakiś czas wywala płytę i pisze CHECK CD. Nie wiem co się stało.... a rozbierałem i czyściłem laser ręcznikiem papierowym i nic nie pomogło.
Ręcznik papierowy ci nie pomoże. Wycierasz tylko górę soczewki jak masz zakurzoną od dołu to i tak nie będzie czytało płyt.
Akurat dziś czyściłem nagrywarkę w laptopie bo miała problem z czytaniem i nagrywaniem płyt. Teraz śmiga jak nowa a użyłem środek: Kontakt IPA plus nawet była na tym cena 7,90zł i żeby szybciej odparował to podmuchałem sprężonym powietrzem.
Akurat dziś czyściłem nagrywarkę w laptopie bo miała problem z czytaniem i nagrywaniem płyt. Teraz śmiga jak nowa a użyłem środek: Kontakt IPA plus nawet była na tym cena 7,90zł i żeby szybciej odparował to podmuchałem sprężonym powietrzem.
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Szpilki do kół
Strona 1 z 1