Oparcie tylnej kanapy PROBLEM

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez dawid.9s » 1 cze 2014, 10:34

Cześć chłopaki,

W mojej maździe występuje BARDZO DZIWNA usterka. Mianowicie oparcie tylnej kanapy część lewa (za kierowcą) się jakby rozwarstwiła tzn. gdy się oprzemy czuć jakby jakaś tektura się wgięła, gdy przestajemy się opierać odgina się... Co to może być i dlaczego? Najważniejsze JAK TEMU ZARADZIĆ ?
Czy ktoś z Was spotkał się z taką przypadłością?

Czyżby mazda robiła PAPIEROWE fotele ? xD

Pozdrawiam
Forumowicz

Od: 15 wrz 2013, 16:23
Auto: Mazda 3 (BK) 2005
2.0 MZR Top Sport

Postprzez Paolo » 2 cze 2014, 23:21

dawid.9s napisał(a):Czyżby mazda robiła PAPIEROWE fotele ?

Nie przesadzaj. I chyba tylko u Ciebie taki problem. A co to może być.... kiedy odkryłeś to? Czy zaraz po zakupie nie miałeś tego? Może zalana wodą była ta tylna część?
Podjedz na jakiegoś spota w regionie i porównaj jak to wygląda u innych;)
Forumowicz

Od: 24 mar 2012, 14:46
Auto: Grafitowe

Postprzez dawid.9s » 3 cze 2014, 17:05

Nie no to był żart taki :D wyolbrzymienie z tymi papierowymi fotelami.
Na pewno to nie jest normalne, właśnie tak myślałem czy ktoś czegoś nie wylał albo nie opar się na dłużej mokry bo to tylko jedna cześć ma ta za kierowcą :D

Właśnie po to wątek, bo pomyślałem że może ktoś się spotkał z takim przypadkiem chociażby w innym aucie. Forum to kopalnia wiedzy jak pewnie każdy z nas się już przekonał.
Forumowicz

Od: 15 wrz 2013, 16:23
Auto: Mazda 3 (BK) 2005
2.0 MZR Top Sport