Ale ja mam przerabiane amerykańce więc może być inna, ale nie podejrzewałbym tego
Jak wymienić żarówki przednich reflektorów?
1, 2
odgrzewam kotleta 
kupiłem takie oto cuś:
http://allegro.pl/zarowka-kierunkowskaz ... 68877.html
popatrzyłem pod maskę na reflektor i się załamałem bo za chiny tam ręki nie wsadzę aby to wymienić
Czy ktoś wymieniał przednie kierunki?
kupiłem takie oto cuś:

popatrzyłem pod maskę na reflektor i się załamałem bo za chiny tam ręki nie wsadzę aby to wymienić
Czy ktoś wymieniał przednie kierunki?
też dziś próbowałem wymienić postojówki bo z tego co zauważyłem są przepalone obie. Nie wiem czy nie mają wpływu na to że nie działa mi brzęczek zapalonych świateł, działa natomiast otwartych drzwi. wszystkie bezpieczniki ok – zarówno w komorze silnika jak i pod schowkiem. Jutro popróbuje kombinerkami wyjąć te postojowe, może brzęczek zacznie wtedy działać.
- Od: 21 lip 2011, 10:40
- Auto: Mazda3 1.6
Blumek napisał(a):Ja do chudych rączek raczej nie należę, ale jakoś wymieniłem te żarówki, może po prostu zatrudni kogoś z chudą rączką
no próbowałem ale marcin255 miał za pewne racje z prostego powodu nie masz Blumek Xenonów. i wtedy być może inaczej wygląda reflektor
Seraf napisał(a):Czy ktoś wymieniał przednie kierunki?
Ja. I chyba gdzieś to opisałem. Poszukaj

"Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem." – "Pozdrawiam" Dr House
1, 2