Nie zwróciłem uwagi, pstryknąłem fotkę na szybko, pewnie jakieś 2,2-2,5 metra.
Idealnie nie jest, ale 100 razy lepiej niż wcześniej i widoczność zdecydowanie lepsza.
Dziwny kształt promieni świateł
1, 2
Amalgamat napisał(a):Idealnie nie jest, ale 100 razy lepiej niż wcześniej i widoczność zdecydowanie lepsza
Popieram...
Wazne, ze juz mozesz jezdzic bezpiecznie.
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
... mozna... jak wiesz jak
Czasem jednak lepiej podjechac na stacje diagnostyczna, taka z prawdziwego zdarzenia i wykonac ustawienie swiatel na profesjonalnym sprzecie...
Czasem jednak lepiej podjechac na stacje diagnostyczna, taka z prawdziwego zdarzenia i wykonac ustawienie swiatel na profesjonalnym sprzecie...
Arkana , Captur , Mii
może i trochę odkopię, ale te światła nie świecą dobrze:) Co jest oczywiście stwierdzone powyżej.
Moim zdaniem problemem jest źle włożona/włożone żarówki. O ustawieniu nie wspomnę..
Widać granice światła/cienia poprawną, ale główny strumień światła jest poprzesuwany. Nie wiem, jak to teraz wygląda, ale chętnie pomogę. Jak kolego masz czas, daj znać to spotkamy się gdzieś i pomyślimy co z tym zrobić. Od razu zobaczysz jak w mojej 3-ce świecą, a świecą tak jak należy.
pzdr
Moim zdaniem problemem jest źle włożona/włożone żarówki. O ustawieniu nie wspomnę..
Widać granice światła/cienia poprawną, ale główny strumień światła jest poprzesuwany. Nie wiem, jak to teraz wygląda, ale chętnie pomogę. Jak kolego masz czas, daj znać to spotkamy się gdzieś i pomyślimy co z tym zrobić. Od razu zobaczysz jak w mojej 3-ce świecą, a świecą tak jak należy.
pzdr
oj no może koledze nadal źle świecą:)
nie napisał w końcu, że naprawione.
Jako, że ja mam od zawsze tzw. wkręt jeśli chodzi o światła, to oferuję pomoc w rozwiązaniu problemu:P Tym bardziej, że jestem z Wrocławia. Ot co.
nie napisał w końcu, że naprawione.
Jako, że ja mam od zawsze tzw. wkręt jeśli chodzi o światła, to oferuję pomoc w rozwiązaniu problemu:P Tym bardziej, że jestem z Wrocławia. Ot co.
Blumek nie czepiaj się
, ważne są dobre chęci, a tych jak widać Czege nie brakuje
.
1, 2