Od trzech tygodni mam problem z regulacją temperatury nawiewu w samochodzie. Z racji niedawnych upałów nie zająłem się sprawą – i tak klima działała, ale teraz zaczyna być upierdliwe. Kręcę pokrętłem regulacji i po kilku obrotach zmienia sie o 0,5 stopnia w górę i to wszystko (odwrotnie podobnie). Nie da rady ustawić wyższej temperatury – zarówno przy włączonej klimie, jak i bez niej. Poprzednio działała dobrze. Czy ktoś spotkał sie z podobnym przypadkiem? Czy może to mieć związek z odłączeniem akumulatora (gdy poprzednio odłączałem problem nie wystąpił) ?
Pzdr
E
Problem z regulacją temperatury nawiewu
Strona 1 z 1
mam problem z regulacją siły nawiewu na ręcznym, ale nie wiem czy to jest ten sam problem, w każdym bądź razie czasami muszę się dużo nakręcić żeby zmienić siłę, bo ta gałka nie za każdym razem zaskakuje, pewnie jest zużyta. Jak rozwiążesz problem to daj znać.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- Od: 5 lip 2010, 21:04
- Auto: Mazda 3 1,6 MZ-CD 2005 HB
vqsoft napisał(a):Panowie – poszukajcie troche na forum. byl temat o tym i byla recepta na uzdrowienie
koniec języka za przewodnika, ale skoro...
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=114&t=56472&start=40&hilit=regulacja+nawiewu
txn vqsoft za mobilizację
- Od: 27 lut 2010, 17:36
Strona 1 z 1