transmiter mp3 do radia zamiast zmieniarki cd
Strona 1 z 1
Witam serdecznie. Zamierzam kupić transmiter mp3 do radia mazdy bez cd zamiast zmieniarki. Czy ktoś z Was drodzy użytkownicy już korzysta z tego urządzenia? Jaka jest jakość muzyki z tego odtwarzacza i czy warto w to inwestować? Może jest coś godnego polecenia? Z góry dziękuje za wypowiedzi w tym temacie. Pozdrawiam
- Od: 12 kwi 2010, 11:50
- Auto: Mazda 3 1.6 MZ-CD & BJ 323F 1.6 Sportiv
Sam korzystam z tego typu rozwiązania, dźwięk jest całkiem niezły. Ja niestety popełniłem błąd kupując najprostszy model takiego urządzenia i niestety nie obsługuje ono folderów polecam ci poszukanie transmitera z taką funkcją dość znacznie uprzyjemnia korzystanie.
-----------------------------------BORN TO FIGHT <--> FIGHT TO WIN---------------------------------------

- Od: 8 kwi 2010, 22:03
- Auto: Mazda 3
A może ktoś wie czy da się taki xcarlink zrobić we własnym zakresie, jakiś schemat, czy jednak za skomplikowane to ustrojstwo?
Żeby cena było o połowę mniejsza to bym się długo nie zastanawiał, ale tak...
Jak skończą się deszcze to podjadę do fachowców którzy alarm mi zakładali, może oni wiedzą coś więcej albo mają taniej
Żeby cena było o połowę mniejsza to bym się długo nie zastanawiał, ale tak...
Jak skończą się deszcze to podjadę do fachowców którzy alarm mi zakładali, może oni wiedzą coś więcej albo mają taniej
Kto ma japońca ten jeździ do końca :–)
Chcesz być gwiazdą jeździj mazdą :-D ;–)
Chcesz być gwiazdą jeździj mazdą :-D ;–)
- Od: 2 mar 2010, 01:34
- Auto: Mazda 3 2.0L 6MT MZR TOP Black
potwierdzam, xcarlink jest duzo lepszy, coz jest drozszy ale napewno sie nie zawiedziesz szczegolnym plusem jest sterownie z kierownicy. Ja na poczatku tez kupilem transmiter ale jakos muzyki jest srednia plus moj transmiter (chinszczyzna z ebay) sie wieszal i nie zawsze chcial zemna wspolpracowac
tak wiec sie zastanow zanim "oszczedzisz" na byle czym a i tak koniec koncow kupisz xcarlink 
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z debilem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem!!!
- Od: 14 lis 2009, 01:26
- Auto: Mazda 3 1.6 benzyna TS2 2005
Strona 1 z 1