Witam,
Moja dziewczyna zgubiła jakaś przejściówkę (reduktor) miedzy żarówką H7, a okablowaniem. Mechanik powiedział, ze to nie jest standardowa część i ze raczej będzie miała problem by ja znaleźć.
Teraz jeździ bez jednego światła, gdyż nie jest w stanie nic podpiąć. Gdzie mógłbym znaleźć taka cześć i jak może się ona nazywać?
Sorki, za nieprofesjonalny język;)
Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc
Przejściówka do żarówki H7
Strona 1 z 1
Witam mam ten sam problem z tą nieszczęsną przejściówką do żarówki H7. Byłem w ASO powiedzieli że nie mają, zamawiać się im nie bardzo chce. Może ktoś ma namiary na kogoś kto coś takiego kupił bądź sprzedaje. Proszę o odpowiedź
-
prokita
Ja osobiście nie rozumiem kto i w jakim celu wymyślił ta przejściówkę. Ja osobiście chyba bym prędzej kupił złącze do żarówek H7 i zrobił zabieg wszczepienia. Na pewno nie kupiłbym kawałka plastiku z dwiema blaszkami za 46 zł.
Madzia Forever :)
- Od: 5 lut 2007, 23:44
- Auto: BYŁA M3 BK HB 1.6 Benzyna 2005/BYŁA 323 BG 1.3 Teraz nie ma nic :(
Witam. Ja miałem ten sam problem jakiś miesiąc temu tzn. moja przejściówka była trochę przetopiona i paliła mi żarówki. Wysłałem zapytanie do kierownika działu części z serwisu MAZDA JAREMKO WROCŁAW czy mają to na stanie i jaki jest koszt. Na drugi dzień otrzymałem wiadomość że jest na stanie, a koszt to tylko niecałe 35pln. Kupiłem i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam 
Pamiętaj że każda Mazda to kobieta, wiec traktuj Ją jak na kobietę przystało (interpretacja dowolna)
- Od: 13 sty 2011, 11:35
- Auto: Mazda 3; 1.6 benzyna 2005
Kłopot jest tylko taki, że bez tej cudownej przejściówki nie da się poprawnie założyć żarówki.
Też wymieniałem. Koszt 30zł.
Też wymieniałem. Koszt 30zł.
Moim zdaniem to ASO powinno sie trochę poczuć i te przejściówki dawać za darmo z przeprosinami!
To kpina żeby w tej marce samochodu paliły sie kostki żarówki H7, a ze strony aso to kpina że to za przeproszenie badziewie skłądające się z 2 blaszek i plastiku kosztuje 35zł... cena max 10zł i wymiana gratis!
+ pocałowanie w pupę za stracony czas i koszty dojazdu z taką usterką... Żenada!
To kpina żeby w tej marce samochodu paliły sie kostki żarówki H7, a ze strony aso to kpina że to za przeproszenie badziewie skłądające się z 2 blaszek i plastiku kosztuje 35zł... cena max 10zł i wymiana gratis!
+ pocałowanie w pupę za stracony czas i koszty dojazdu z taką usterką... Żenada!
- Od: 21 lis 2010, 15:14
- Auto: Mazda 3 2006r/po lifcie
1.6 DiTD z FAP
Rybol77 napisał(a):Moim zdaniem to ASO powinno sie trochę poczuć i te przejściówki dawać za darmo z przeprosinami!To kpina żeby w tej marce samochodu paliły sie kostki żarówki H7, a ze strony aso to kpina że to za przeproszenie badziewie skłądające się z 2 blaszek i plastiku kosztuje 35zł... cena max 10zł i wymiana gratis!+ pocałowanie w pupę za stracony czas i koszty dojazdu z taką usterką... Żenada!

To nie ASO ma moc decydującą, tylko producent – Mazda Japan i to do nich kieruj swoje gorzkie żale.
Nie rozumiem dlaczego się wiesza psy na ASO za coś czego nie wymyślili, nie wyprodukowali i nie odpowiadają... Pewnie dlatego że ASO to pierwsza linia danej marki na froncie z klientem.
A ASO to Cię może w tyłek kopnąć co najwyżej w formie gratisu
Strona 1 z 1