Dywaniki gumowe
Strona 1 z 1
Ja mam takie
http://moto.allegro.pl/item591365652_dy ... zda_3.html
Moze sa troszke cienkie ale pasuja idealnie i co najwazniejsze maja podnozek a w 3 sami wiecie jak jest (a raczej nie ma)

Moze sa troszke cienkie ale pasuja idealnie i co najwazniejsze maja podnozek a w 3 sami wiecie jak jest (a raczej nie ma)
–>
Najlepsze jakie widzialem zaprojektowane do M3 to Weather Tech niestety tez cholernie drogie ....
http://www.weathertech.com/store/mvprod ... &Year=2004
Jak dlamnie za drogie ... Chociaz chlopaki z TM3 zrobili grupowy zakup I przud wychodzil po niecala 100$
http://www.weathertech.com/store/mvprod ... &Year=2004
Jak dlamnie za drogie ... Chociaz chlopaki z TM3 zrobili grupowy zakup I przud wychodzil po niecala 100$
na allegro mozna kupic za nie duze pieniadze niemieckiej firmy petex specjalnie do 3-ki.taniej niz w serwisie a naprawde swietne.ja je mam i jestem zadowolony.nie ma co na dywanikach przeplacac i bulic grom wie ile.juz lepiej w lepszy filtr lub olej zainwestowac.
- Od: 6 maja 2008, 13:12
- Auto: Mazda 3S 2.3L 2006
Kupiłem ostatnio dywaniki gumowe polskiej produkcji dedykowane do 323C
Po rozpakowaniu ucieszyłem się, że na prawdę fajnie pasują, a że jakoś "dziwnie pachną" to trudno.
Ale gdy auto postało zamknięte, z tymi nowymi dywanikami, smród gdy otworzy się drzwi jest okropny.
Myłem już je w wodzie z detergentem, ale nic to nie dało.
Zastanawiam się z czego oni je wyprodukowali.
I żałuję, że nie kupiłem jakiś markowych 2razy droższych, teraz muszę wąchać ten smród i wstydzić się przed pasażerami.
Po rozpakowaniu ucieszyłem się, że na prawdę fajnie pasują, a że jakoś "dziwnie pachną" to trudno.
Ale gdy auto postało zamknięte, z tymi nowymi dywanikami, smród gdy otworzy się drzwi jest okropny.
I żałuję, że nie kupiłem jakiś markowych 2razy droższych, teraz muszę wąchać ten smród i wstydzić się przed pasażerami.
grabu122 napisał(a):Kupiłem ostatnio dywaniki gumowe polskiej produkcji dedykowane do 323C
ten zapach jest toksyczny swoja droga ..
wystaw je na slonce zimno cieplo niech odgazuja ...
tanie drogie Polskie chinskie one prawie wszystkie smierdza
hehehehehehe ludzie masakra.wez te dywaniki w........ za okno podczas jazdy tylko nie do lasu!!
kup niemieckie firmy petex lub schonek.sa tanie w stosunku do oryginalow serwisowych nie smierdza sa solidne i z dobrej gumy wykonane.ponad stowke bedziesz musial zabulic ale przynajmniej zniknie smrod chinskich trampków 
- Od: 6 maja 2008, 13:12
- Auto: Mazda 3S 2.3L 2006
Strona 1 z 1