mr_t napisał(a):DeadlY napisał(a):a ten tego mr_t ty z US nie jestes przypadkiem?
Nie z PL, od urodzenia.
czyli jestes

www.mazdaspeed.pl
DeadlY napisał(a):mr_t napisał(a):DeadlY napisał(a):a ten tego mr_t ty z US nie jestes przypadkiem?
Nie z PL, od urodzenia.
czyli jestes
mozliwe ze zle sie wyrazilem.szukam tylko diesla ale sedanow sie szuka jak igiel w stogu siana.Mateusz L napisał(a):andrzej 08 napisał(a):ale chyba trzeba sie bedzie zdecydowac na hatchbacka (diesel)
Zawsze możesz kupić sedana diesla. IMO jest piękny, piękniejszy od hatchback 'a.
MaciejZKS napisał(a):Właśnie nie wiem dlaczego tak mało sedanów jest, skoro są o niebo ładniejsze![]()
![]()
Właściwie to mazda 3 hatchback mi się ... nie podoba
No a silnik to tylko 2.0 i LPG
misiekwaw napisał(a):sedan ale nie wystepował z silnikiem zabki
Mateusz L napisał(a):misiekwaw napisał(a):sedan ale nie wystepował z silnikiem zabki
Występował, jeno w ciut większej odmianie z napędem na 4 łapkii napisem 6MPS na klapie...
Mateusz L napisał(a):Ale akurat 3MPS wygląda jakoś tak ładniej od zwykłego hatchbacka. Mój starszy stwierdził, że 3 hatchback wygląda jak z...lat 60
misiekwaw napisał(a):wymagałby dużo większego budżetu smutny
misiekwaw napisał(a):o wiele lepiej na zywo niż na najlepszych zdjęciach jupi
DeadlY napisał(a):Godsend1978 napisał(a):Witam, Możesz rozwinąć kwestię korzyści Niemców w przypadku sprzedaży eksportowej? Ostatnio dzwoniłem do Niemca i jak usłyszał,że auto wyjedzie do Polski to powiedział, że sprzeda nawet ponad 1000EUR taniej. W
ogłoszeniu wystawił w cenie 11000EUR. Pozdrawiam.
maja zwracany podatek... to vat jest chyba – 19%
juchy napisał(a):DeadlY napisał(a):Godsend1978 napisał(a):Witam, Możesz rozwinąć kwestię korzyści Niemców w przypadku sprzedaży eksportowej? Ostatnio dzwoniłem do Niemca i jak usłyszał,że auto wyjedzie do Polski to powiedział, że sprzeda nawet ponad 1000EUR taniej. W
ogłoszeniu wystawił w cenie 11000EUR. Pozdrawiam.
maja zwracany podatek... to vat jest chyba – 19%
pociagne to dalej
na jakiej podstawie im zwracaja ten vat?
jak sie kupuje na firme na fakture cos w niemczech na swoja firme i ma sie euronip to moga Ci wypisac netto cene i bez vat 19% placisz bez zadnej łaski, ale rejestrujesz samochod na firme swoja...
ale inaczej to niby na jakiej podstawie maja im zwracac, pierwsze slysza takie cuda...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości