Problem z odpaleniem
Strona 1 z 1
A do czego Ci ten sterownik ze zdjęcia ?
I co było w tym zestawie do odpalenia?
I co było w tym zestawie do odpalenia?
Z tego wszystkiego wystarcz
Sterownik ten czarny na trzy wtyczk
Zegary
Kluczyk
Mam pewne podejrzenie
Zestaw jest z auta po lifcie i na nim nie zapalisz tego auta : (
Sterownik ten czarny na trzy wtyczk
Zegary
Kluczyk
Mam pewne podejrzenie
Zestaw jest z auta po lifcie i na nim nie zapalisz tego auta : (
Nic to nie zmienia lift był pod koniec 6 roku z tego co się nie mylę
A jeżeli kontrolka od immo gaśnie po przekręceniu kluczyka to zestaw jest sprawny ale jest z polifta albo kable są gdzieś poszatkowane po kolizji i dlatego nie odpala.
A jeżeli kontrolka od immo gaśnie po przekręceniu kluczyka to zestaw jest sprawny ale jest z polifta albo kable są gdzieś poszatkowane po kolizji i dlatego nie odpala.
Jest to moduł od fabrycznego alarmu montowany pod podsufitką za oświetleniem kabiny
Ale jeżeli nie miałeś fabrycznego alarmu to nawet nie masz wtyczki w kablach aby to podpiąć
Wymieniłeś wszystkie trzy elementy zestawu ?
Ale jeżeli nie miałeś fabrycznego alarmu to nawet nie masz wtyczki w kablach aby to podpiąć
Wymieniłeś wszystkie trzy elementy zestawu ?
Będę trzymał się mojej teorii
Jeżeli zestaw jest poliftowy nie ma prawa zapalić ten samochód.
Jeżeli zestaw jest poliftowy nie ma prawa zapalić ten samochód.
Dziękuje za podpowiedź ze jest podsufitka, ale u nas tego nie ma i imo gasnie, silnik kreci ale nie pali, jezeli bys mogl napisz sms'a pod nr 504222048
Dopisano 10 lis 2016, 22:01:
[quote="granat511"]Dziękuje za podpowiedź ze jest podsufitka, ale u nas tego nie ma i imo gasnie, silnik kreci ale nie pali, jezeli bys mogl napisz sms'a pod nr 504222048 zadzwonie dzieki
Dopisano 10 lis 2016, 22:01:
[quote="granat511"]Dziękuje za podpowiedź ze jest podsufitka, ale u nas tego nie ma i imo gasnie, silnik kreci ale nie pali, jezeli bys mogl napisz sms'a pod nr 504222048 zadzwonie dzieki
- Od: 10 lis 2016, 16:17
- Auto: MAZDA 323 1.6D 2004r
Co było z autem robione jeśli kręci powinien odpalić. Pokręcić rozrusznikiem odczytać błędy które wywala komputer.
Mało kto rusza licznik i całą resztę jeśli robisz rozbitka to może jest zapowietrzony?
Mało kto rusza licznik i całą resztę jeśli robisz rozbitka to może jest zapowietrzony?
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Szpilki do kół
Kupiłem rozbitego bez sterownika silnika, kupilem sterownik silnika z licznikiem i stacyjka, podłaczyłem komputer nie ma zadnych błędów dalej kreci i nie odpala. cisnienie na wtryskach jest a nie chodza wtryski elektrycznie a na plaku chodzi
- Od: 10 lis 2016, 16:17
- Auto: MAZDA 323 1.6D 2004r
Może być zły sterownik nie do tego modelu, spróbuj zaprogramować mu na nowo wtryskiwacze twój sterownik będzie widział numery z poprzedniej mazdy.
Chyba więcej nie przychodzi mi na myśl.
I nie pal go zbyt długo na plaku. Podczas urlopu jednemu z gości hotelu kluczyki spadły na ziemię. Wypadł kod immo palili auto na plaku bo nie wiedzieli co mu jest aż w końcu zorientowali się że kod wypadł. Pół puszki plaku wystarczyło aby diesel kopcil jak stara lokomotywa.
Chyba więcej nie przychodzi mi na myśl.
I nie pal go zbyt długo na plaku. Podczas urlopu jednemu z gości hotelu kluczyki spadły na ziemię. Wypadł kod immo palili auto na plaku bo nie wiedzieli co mu jest aż w końcu zorientowali się że kod wypadł. Pół puszki plaku wystarczyło aby diesel kopcil jak stara lokomotywa.
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Szpilki do kół
Strona 1 z 1