Witam. Od tygodnia mam mazde 3 kupiona z Niemiec. Nic z nia dotychczas nie bylo do wczoraj.
Zaczyna mi sie swiecic po kilku kilometrach migajaca lampka akumulatora a pozniej nastepne lampki migajace(ABS, trakcja, hamulec reczny i wspomaganie kierownicy ktore ustepuje jak zwolnie do 1biegu i caly problem mija) jazda pozniej jest optymalna. Moze ktos mial tez podobny problem i moze mi doradzic jak go zapobiec. Wydaje mi sie ze to akumulator. Jutro wymienie i zobacze co z tego wyniknie. Z gory dzieki za porady
Migajaca lampka akumulatora
Strona 1 z 1
przed wymiana akumulatora sprawdź ładowanie, alternator lubi czasem paść.
Ogólnie trochę dziwna sprawa że na pierwszym biegu objawy ustępują
Ogólnie trochę dziwna sprawa że na pierwszym biegu objawy ustępują
Witaj Artur
Jak sobie poradziłeś z problemem? U mnie dzieje się podobnie, miga lampka ladowania a jak spadna obroty znika. Ładowanie jest, może coś w trakcie jazdy szwankuje. Do tego inne kontrolki się zapalają ale to juz zakładam rzecz wtórna. Może ktoś pomoże?
Jak sobie poradziłeś z problemem? U mnie dzieje się podobnie, miga lampka ladowania a jak spadna obroty znika. Ładowanie jest, może coś w trakcie jazdy szwankuje. Do tego inne kontrolki się zapalają ale to juz zakładam rzecz wtórna. Może ktoś pomoże?
-
marcin56
Strona 1 z 1