Koledzy! jest jeszcze jedna kwestia co mnie trapi!
W momencie kiedy dotykam gazu i nawet delikatnie go wciskam słysze jak wydobywa sie dość spory szum z silnika, jak by jakiś wentylator dostawał niezłych obrotów.
Czy u was tez tak jest?
Podobnie jest ze sprzęgłem. Delikatnie tylko dotchnę sprzęgła i słyszę dziwny szum czy co w tym stylu.
Czy u was tez tak jest?
Przy dotknięciu gazu słysze spory szum !
Strona 1 z 1
Generalnie tak jak vqsoft stawialbym na nieszczelnosc w rurze intercoolera i turbo,
ale nie bardzo wiem co mogloby miec do tego sprzeglo?
ale nie bardzo wiem co mogloby miec do tego sprzeglo?
No i byłem :–(
Z tego co mechanicy powiedzieli to da się jeździć ale większą kolizje auto miało.
Wracając do tematu. prawdopodobnie przyczyna jest marnie wspawany wydech, mikrych wymiarów który powoduje rezonans i drgania i jest na tym połaczeniu prawdopodobnie nieszczelność więc wizyta u tłumikarza mnie czeka
Z tego co mechanicy powiedzieli to da się jeździć ale większą kolizje auto miało.
Wracając do tematu. prawdopodobnie przyczyna jest marnie wspawany wydech, mikrych wymiarów który powoduje rezonans i drgania i jest na tym połaczeniu prawdopodobnie nieszczelność więc wizyta u tłumikarza mnie czeka
- Od: 21 lis 2010, 15:14
- Auto: Mazda 3 2006r/po lifcie
1.6 DiTD z FAP
Teraz masz juz podstawe by klocic sie ze sprzedawca....
Wiesz co mogly obejmowac uszkodzenia?
Co mechanicy powiedzieli na temat wykonenej naprawy?
Wiesz co mogly obejmowac uszkodzenia?
Co mechanicy powiedzieli na temat wykonenej naprawy?
Dogadałem się ze sprzdawca i jako zadośc uczynienie wpłacił 500zł na konto. Jeżeli chodzi o filtr powietrza to nie ma potrzeby zmiany obudowy filtra wiec kupiłem nowy filtr aso bo nigdzie indziej nie ma i go wymieniłem... jeżeli to nie sprawi problemu to poprosze namiary na tego tłumikarza z szrych szeregów... jak on w ogóle cenowo?
- Od: 21 lis 2010, 15:14
- Auto: Mazda 3 2006r/po lifcie
1.6 DiTD z FAP
Strona 1 z 1