Witam,
Podczas mojej ostatniej wizyty w serwisie okazalo sie że w mojej M3 1.6 diesel przepalony jest całkowicie łącznik elastyczny rury wydechowej. Czy ktoś z Was miał może podobny problem lub wie gdzei można dostać coś takiego?
Pozdrawiam
łącznik układu wydechowego M3 1.6 d
Strona 1 z 1
Dostaniesz to u kazdego tlumikarza lub kupisz na allegro bez zadnych problemow, musisz znac tylko wymiary. Uzupelnij profil, nawet nie wiemy skad jestes wiec nikt Ci dokladnie nie podpowie gdzie mozesz to wymienic.
Witam,
Udąło mi się kupić tanio orginalną złaczkę mazdy. Pojechałem w 45 min wymienili. Szybko i sprawnie ale w sumie troszkę drogo sobie liczą za wymianę. Biorąc pod uwagę że nie musieli nic spawać tylko wymienili cała część za 45 min roboty zaplacilem 120 zł.
Pozdrawiam
Udąło mi się kupić tanio orginalną złaczkę mazdy. Pojechałem w 45 min wymienili. Szybko i sprawnie ale w sumie troszkę drogo sobie liczą za wymianę. Biorąc pod uwagę że nie musieli nic spawać tylko wymienili cała część za 45 min roboty zaplacilem 120 zł.
Pozdrawiam
- Od: 26 lis 2009, 22:56
Strona 1 z 1