Blumek napisał(a):grager napisał(a):poza tym teraz wiem, że wszystkie wasze raporty spalania można między bajki włożyć, chyba że ktoś lubi jeździć jak stary dziadek
Czyli sądzisz że to co jest w moim raporcie spalania pod moim podpisem to jest za mało? Większości auta używa żona która nie ma lekkiej nogi, ja czasami tez lubię pociągnąć ale przeważnie nie przekraczam 4500 obr, no chyba, że jestem wq..ny to i do odcięcia pójdzie.
to co w podpisie jest ciężko mi ocenić, link jest martwy, więc ciężko cokolwiek wywnioskować o stylu jazdy, miejscu itp. wystarczy przeciągać niepotrzebnie na jedynce (a zauważyłem, że kobiety mają częściej taką przypadłość) i już zużycie skacze... ja np. mam mniejsze zużycie a praktycznie codziennie sprawdzam czy odcina w tym samym miejscu
po po prostu myślałem, że mazda aspiruje do miana samochodu ze sportowym zacięciem (ma wygląd, dobrze trzyma się drogi, tylko niestety silniki odstają od reszty), więc użytkownicy podobni są do fanów Hondy, a jednak tak nie jest (stąd pewnie zdziwienie użytkowników odnośnie skoku mocy przy wysokich obrotach)
jak leciał ten dowcip?
moja honda kręci się do 9 tys obr/min, co może być nie tak?
teraz już wiem, że to nie ta marka, nie to forum
przepraszam za mały OT