dziwny glos przy zimnym silniku...
Strona 1 z 1
mam pytanie w mojej 3 1.6 benzyna 2004 przy zimnym silniku slysze dziwny glos.. ni to swist ni to pisk... cos podobnego jak by pasek.. moze ktos mial taki roblem... przebiek okolo 60 tys kil... orginalny...
- Od: 4 sty 2009, 10:18
- Auto: mazda 3 2004 1.6 benzyna
dzieki ale moj to anglik ..... zamieszkujacy wyspy ciagle... kupiony od dealera 2 lata temu z historia itp... zima u nas byla tydzien a tak to temperatura ok 2 – 5 stopnie.. moze cos jest w tym ze na zimnym bardziej swista.. powiem tak w srodku nic nie slysze ale jak ostatnio chcialem sobie szron zdrapac to na zewnatrz slychac jakby jakies lozysko swiastalo.. pewnie to nic ..jak sie cos stanie to bede was meczyl
- Od: 4 sty 2009, 10:18
- Auto: mazda 3 2004 1.6 benzyna
Myślę, że na odległość nikt Ci nie zdiagnozuje o co chodzi. Pojedź do mechanika, ale takiego któremu będzie się chciało tam popatrzeć, posłuchać, jednym słowem poświęcić trochę czasu. Jaj już od lipca próbuję bezskutecznie wykryć u siebie źródło świstu. Trzech mechaników i trzy diagnozy, ale co najlepsze żaden nie jest pewny w 100% swego, ale każdy twierdzi, że ci pozostali to głupoty opowiadają, a samochód świszcze. W środę kolejne starcie 
Strona 1 z 1