Przeglądałam różne wątki o rozrządach i już się gubię troszeczkę, czy możecie mi doradzić i sprowadzić na dobrą drogę w razie czego, bo nie wiem czy zestaw który znalazłam na allegro jest odpowiedni:

Chciałam kupić wszystko na miejscu więc byłam dzisiaj w sklepie u mnie w Ostrowie żeby dowiedzieć się jaki koszt mniej wiecej wyjdzie za te części ale Pan sprzedawca dziwnie na mnie popatrzył jak powiedziałm mu że interesują mnie oryginalne części i powiedział, że on sprzedał tyle rozrządów (zamienników) i wszystko gra zaproponował mi pompę wody jakiejś firmy "OYO"
napinacz "SKF"
napinacz "SKF"
pasek rozrządu "CONTI"
no i jedyna oryginalną część napinacz hydrauliczny
dało sume około 1300 zł w porównaniu z tą ofertą z allegro co jest lepsze? (pomijając cenę oczywiście) Bo z tego co zdążyłam wyczytać na forum wydaje mi się że allegro? Dobrze myślę? Jeszcze jedno boje się, że jak zamówię te części na allegro to coś będzie nie tak i potem problemy będą. Czy ktoś z Was kupował tkie części na allegro i wszystko się zgadzało?
Proszę o pomoc i jeśli w złym miejscu zadaje to pytanie to przepraszam ale dopiero poznaję to forum i jeszcze się gubię
Z góry dziękuję za pomoc
pozdrawiam Paluina