Jaki mam silnik RF-2A czy RF-4F ???
Strona 1 z 1
moja madzia 323f jest z 2003roku niby to jest DiTD 2.0 101km w dowodzie jest poj.1998,00 cm3 i 74,00kw oto VIN JMZBJ14R231517290
mam dokladnie 100.61196546999999koników czyli wychodzi ze to jest ten silnik 101km ale chodzi mi oto czy to jest RF-2A czy RF-4F
RF4F
jeśli chodzi o rozrząd to nie ma różnicy czy to RF2A czy RF4F taki sam zestaw pasuje.
Dzieki 
Tego sprzedającego tak średnio polecam. Kupowałem u niego rozrząd do premacy. Podałem nr vin, dzwonilem do nich. Niby wszystko ok. Przysłali mi rozrząd z pompą do mazdy 6. Mechanik trochę marudził , że musiał ja rozbierac przekladac, ale w końcu zamontował. Jak zadzwonilem do nich to gość zaczął sciemniac, że oryginalnych do premacy już nie produkuja, a wogule to pompy w mazdach 6 dłużej wytrzymują.
to moze lepiej na mazparts kupić?? albo ten sprzedawca nie ma wógle negatywnych komentów
http://allegro.pl/rozrzad-oe-pompa-gmb- ... 52883.html

Proponuję zadzwonić do nich i przede wszystkim dowiedzieć się o producenta tej pompy. W opisie jest GMB, ale też jest wzmianka o JPARTS. Myślę że zamiennik pompy mają odpowiedni do 323. Cały oryginalny kosztuje ponad 900, więc jest spora różnica.
Ta druga aukcja chyba pewniejsza. Przynajmniej na zdjęciu i w opisie jest, że to pompa gmb
Ta druga aukcja chyba pewniejsza. Przynajmniej na zdjęciu i w opisie jest, że to pompa gmb
Strona 1 z 1