Hej Agmus, dzieki za odpowiedz.
Zamowilem ten ten zestaw naprawczy w linku powyzej i nie chce robic gosciowi reklamy, ale pozytywnie mnie zaskoczyl. Zamowilem w poniedzialek – dzisiaj rano otrzymalem przesylke (zwykly airmail z UK) – dla porownania dzien wczesniej zamowilem dla tescia kabel do VAG z Rzeszowa (jakies 50km ode mnie) i jeszcze czekam

'To byla dygresja, a teraz do sedna': Dzisiaj po pracy wyciagnalem rozrusznik i po obejrzeniu stanu tych dwoch miedzianych stykow przekonalem sie ze jednak zakup tych czesci nie okazal sie bledem. Oto co wyciagnalem z rozrusznika- >
http://img810.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=picture1id.jpg. Sorry za jakosc ale robilem webcamem. Mimo to widac jak mocno przytarty jest jeden ze stykow.
Jesli chodzi o szczotki to prawde mowiac nawet nie pomyslalem zeby sprawdzic. Mam nadzieje ze bedzie OK

W kazdym razie teraz rozrusznik kreci piknie

ASO – faktycznie – mysle ze gosc chcial cos ugrac mowiac ze czesci drozsze niz nowy a nowy orginalny ponad 1,5k PLN. Pewnie myslal ze jak to przeczytam to od razu kupie u nich zamiennik za 650PLN.
Tak na marginesie to ten szpec u ktorego zamowilem czesci pisze u siebie na stronce ze te rozruszniki sa bardzo wytrzymale i niezawodne – maja wlasnie tylko ten jeden slaby punkt, ktory jak sie okazuje nie jest straszny do naprawienia