czym rożnia sie te dwa napinacze hydrauliczne:
Kiedyś dzwoniłem do JC – powiedzieli, że to to samo, tylko inne ceny i że mają na stanie tylko jedną pozycję
www.mazdaspeed.pl
czym rożnia sie te dwa napinacze hydrauliczne:
marekst74 napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie jaki pasek Gates do Mazdy 323f BJ 90 KM 5510XS czy 5482XS
A jak myślisz – po co istnieje ten post?? Przeczytaj ostatnie paręnaście stron a będziesz wiedział co myślimy o tych paskach w DITD. A Ty kolego mówisz o innym silniku, jak wynika z Twojego VIN'u, więc szukaj innego postu i tam zadaj takie pytanie. Odnośnie B6 zadaj pytanie dla posiadaczy B6 – tak na wszelki wypadek – benzynowa wersja... DiTD to dieseldiabeł napisał(a):co sądzicie o paskach firmy JC
josi80 napisał(a):, tylko czy faktycznie bosch produkuje wszytkie te czesci??dziekuje za odp
Paski tak ale nie są za mocne. Firma Mabi w Warszawie ma owe paski ale po paru przypadkach zerwania kupują Unittę.....josi80 napisał(a):bosch produkuje wszytkie te czesci
Bosch tego nie produkuję ( ja jeszcze nie widziałem )josi80 napisał(a):rolki, pompa
xANDy napisał(a):A co – dają gwarancję na 90kkm na własną robotę??
marekst74 napisał(a):Dlaczego pasek Gatsa do DITD jest prawie dwa razy droższy od paska z autoryzowanego serwisu??
I kto to napisał ?xANDy napisał(a):Jam mam chyba teraz pasek bosh'a
Jaksa napisał(a):I kto to napisał ?
Jaksa napisał(a):xANDy napisał:
Jam mam chyba teraz pasek bosh'a
Ty byś takiego nie zamontował , lubisz ryzykoxANDy napisał(a):ja go nie zakładałem..
Jak to co ? rozebrac i wymienic.xANDy napisał(a):Nie wiem co mam zrobić
....i brak czasu na własne autoxANDy napisał(a): masz własny warsztat
Ale dobrze sobie radzisz ......wiec do dzieła , naprawimy wirtualnie albo zapraszam do siebie.xANDy napisał(a):Ja jednak nie jestem zawodowym mechanikiem
xANDy napisał(a): Nie wiem co mam zrobić. Boję się dotknąć napinacza...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości