decadent napisał(a):Chciałem właśnie taką taśmę kupić, ale nie znalazłem nigdzie odpowiedniej. Jak była w Lidlu to kurcze nie kupiłem, potem już nie było. .....
Nie ma w Kielcach ani jednego sklepu z artykułami elektroinstalacyjnymi??
www.mazdaspeed.pl
decadent napisał(a):Chciałem właśnie taką taśmę kupić, ale nie znalazłem nigdzie odpowiedniej. Jak była w Lidlu to kurcze nie kupiłem, potem już nie było. .....
decadent napisał(a):Była w jednym, ale za 20 zł... Była gruba – nie wyobrażałem sobie naprawy tą taśmą w sposób jaki zrobiłem to izolacyjną... Dalej nie chciało mi się chodzić i szukać... Po prostu zarzuciłem to i podjąłem decyzję o zakupie nowej. .....
Ta rura jest za sztywna na tak krótkim odcinku, Ja mam rure od bizona i dwie opaski bez żadnych pierścieni, naprawde idelnie pasuje i nie ma co kombinować z czym innym.
Gustawpl napisał(a):Rób z tego co masz pod ręką byle by było szczelne i jakoś wyglądało.
k3b napisał(a):W rurze z bizona jest zbrojenie ze stalowego drutu, można je spokojnie usunąć bo na długości ok. 12-14cm na pewno nie będzie zaginać przewodu.
robczach napisał(a):k3b napisał(a):W rurze z bizona jest zbrojenie ze stalowego drutu, można je spokojnie usunąć bo na długości ok. 12-14cm na pewno nie będzie zaginać przewodu.
jak usunąć te zbrojenie i czy jest to operacja trudna? tez mam problem z harmonijką i Twoje rozwiązanie najbardziej mi odpowiada
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość