Witam!
Proszę o pomoc.
Jeżdże MX3. Kupując dotałem do auta pompe hamulcową gdyz podobno była zepsuta. Teraz wróciłem od mechanika który zasugerował, że to nie pompka hamulcowa poszła.
Hamulec jest dosyć mocny, fajnie hamuje, tylko bardzo nisko!
Czego to może być przyczyna?
Wole zapytać tutaj, ponieważ kasują mnie jak ze zboże!! Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na odpowiedź.
Pedał hamulca "nisko łapie".
Strona 1 z 1
Dopóki nie rozbierzesz nie będziesz miał pewności. Nie zawsze trzeba od razu wszystko wymieniać. Czasem wystarczy czyszczenie, wymiana uszczelnień itp. Zestawów reperaturek do układu ham. jest sporo. Pojedź na diagnozę do innego mechanika i zobacz co Ci powie. Zadzwoń też do sklepów i zorientuj się ile to jest 'drogo'.
- Od: 2 lip 2005, 14:16
- Auto: były:
Mazda 323 F BG GT '89
Mazda MX-3 1.8 V6 '97
jest: Skoda Fabia :|
Dzieki, tak zrobie. Mnie to nie przeszkadza w jezdzie ale chciałbym miec wszystko na tip top.
Jeszcze przestał mi działać czujnik parkowania, który zamontował poprzedni właściciel. Może sie coś odczepiło ponieważ stało się to, kiedy dziewczyna obniżyła sobie kierownice. Znów niepotrzebny wydatek .... ehh a ja niedużo potrafie sam zrobić
Jeszcze przestał mi działać czujnik parkowania, który zamontował poprzedni właściciel. Może sie coś odczepiło ponieważ stało się to, kiedy dziewczyna obniżyła sobie kierownice. Znów niepotrzebny wydatek .... ehh a ja niedużo potrafie sam zrobić
- Od: 29 mar 2010, 21:26
Strona 1 z 1