Witam, Chyba nadeszła ta chwile ( niestety ) i musze sie zabrać za wydech. Z tego co sie dowiedziałem to Koleś z warsztatu powiedział mi że musze wymienic złącze, tłumik środkowy i końcowy.
Z cen które mi podał to za wszystko wyszło by około 400 zł:
złącze elastyczne 51x280 – 70zł
tłumik środkowy 283 – 379 – 130zł
tłumik końcowy 171 – 473 – 140zł
podkładki około 14 zł
robocizna 50 zł
Czy mógł by to ktos zweryfikowac, bo nie wiem co myśleś o tych cenach, dodam że chciałbym załatwic to po jak najniższych kosztach ( chwilowy brak kaski ).
Słyszałem że niektórzy nie zakładaja środkowego tłumika ? Ale czy to nic nie szkodzi ?
Wymiana Prawie całego wydechu :(
Strona 1 z 1
uważam że dobra cena, chociaż trudno mi oceniać bo sam wymieniałemm tylko złącze elastyczne i część z robocizną mi wyszło 150zł.
sam się zabieram do wymiany ostatniego i jeśli by kosztowało 200zł to bym to zniósł.
sam się zabieram do wymiany ostatniego i jeśli by kosztowało 200zł to bym to zniósł.
- Od: 19 paź 2006, 13:40
- Auto: Było: MX-3 1,6 16V B6 93'
Ja sam wymieniałem cały układ wydechowy + spawanie kolektora (ale znowu dziura w kolektorze pier...

[url=http://www.wszystkodokuchni.pl]Akcesoria meblowe – zawiasy, prowadnice, tandembox, systemy drzwi przesuwnych, BLUM PEKA SEVROLL SIBU GTV SIRO[/url]
- Od: 30 sie 2004, 13:47
Strona 1 z 1