pOzDRo dla AlL
Sprawdzic olej w skrzyni...?
Strona 1 z 1
Witam. Albo ktos usunal moja ''prosbe o pomoc'' albo...nie wiem. Mianowicie gdy auto sie rozgrzeje, a dokladnie gdy skrzynia biegow sie rozrusza...to zaczyna ciezko chodzic (dzwignia zmiany biegow). Slyszalem ze jest to wina sprzegla, a potem ktos wpadl na genialny pomysl i powiedzial sprawdz olej skrzyni. I wtedy zaczely sie SCHODY. Obecnie jestem w Anglii i zaden z mechanikow NIE WIE! Gdzie jest to magiczne miejsce zeby sprawdzic ten olej w skrzyni! Przyznam sie sam nie wiem skoro oni nie maja pojecia
Chlopaki pomozcie bo nie chce zniszczyc skrzyni w mojej madzi
Z gory dziekuje za jakie kolwiek (rzeczowe) odpowiedzi.
pOzDRo dla AlL
pOzDRo dla AlL
- Od: 24 lut 2006, 13:59
- Auto: Mazda MX3 1.6 16v SOHC
Ok ale bierzmy pod uwage ze jestem w Anglii i jakos musial bym im to wytlumaczyc albo lepiej pokazac...wiec trzeba to ladnie wszystko ubrac i poskladac abym wiedzial z czym do tych glupkow pojechac:) Nigdy tego sam nie robilem wiec jestem zielony 
Dzieki TARLEP...fakt mialem i mam gdzies ta instrukcje lecz niemiecki nie byl moim ulubionym przedmiotem
Sam dzis to sprawdze puki widno. Odnosnie wypowiedzi Winetou bez przesady:) Jest taki balagan ze nie moglem tego znalezc. Prawde mowiac temat odnosil sie do ''warjujacych obrotow'' po wlaczeniu zbyt duzej ilosci urzadzen elektrycznych. Potrafi nawet zgasnac silnik
Wiecie moze czego to przyczyna?
pOzDRo
pOzDRo
Strona 1 z 1