Witam,
Oddałem ostatnio dzidkę chłopakom z warsztatu na wymianę łączników. Jakie było moje zdziwienie, gdy wchodząc pod samochód zauważyłem, że na prawym przodzie założyli mi pospawany z dwóch części /bo podobno tak się robi/. Powiedzcie mi plzzzzzz czy faktycznie tak się robi i czy słusznie się do tego przypieprzyłem.
Pozdrawiam,
yaqb
Łączniki stablizatorów – czy można jes spawac?
Strona 1 z 1
pospawany ? dziwna sprawa, moze mieli dwa takie same i dlatego jeden przecieli, odwrocili i zespawali i Tobie wciskają kit...
ale mogę się mylić bo w zawieszeniach nigdy sam nie grzebałem wiec warto zeby Szanowni Koledzy wypowiedzieli się w temacie.
ale mogę się mylić bo w zawieszeniach nigdy sam nie grzebałem wiec warto zeby Szanowni Koledzy wypowiedzieli się w temacie.
Pozdrawiam
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
- Od: 27 lip 2005, 21:20
U kowala tak, polak potrafiyaqb napisał(a): założyli mi pospawany z dwóch części /bo podobno tak się robi/

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
o kur..a japitole tego jeszcze nie widziałem, ale widziałem już wydłużoną o 2 cm półoś we fieście 

misiek06 napisał(a):O ja pier...takich akcji to jeszcze nie widziałem
Ale jak to skubany potrafi coś wymodzić glupiego i jeszcze wpierać komuś że tak ma być
Ja widziałem. Poprzedni, niezmiernie mądry i fachowy właściciel mojej Mazdy też takie rzeczy praktykował (BTW jest mechanikiem, nieźle co?). Jak oddałem auto do przeglądu to też mi pokazali co siedziało. Poza tym przez 2 lata jeździł z zepsutym wspomaganiem i mówił, że to taka jego charakterystyka, urwana była główna szpila w zawieszeniu przednim i inne cuda, a gość twierdził, że z samochodem nie ma żadnych problemów. Trafiają się klienci...
- Od: 24 kwi 2005, 18:09
- Auto: Mitsubishi Carisma 1,8 GDI '99
Strona 1 z 1