Od jakiegos czasu zaczelo mi sie tluc zawieszenie. dzwiek dochodzi od przodu. Taki gluche pukanie, tak jak by cos bylo nie dokrecone.... (to NIE jest dzwiek metaliczny! lecz dzwiek przypominajacy jak by podskakujaca tuleje) Tlucze sie tylko jak jade po nierownosciach.
Drugim problemem byc moze zwiazanym z tym w/w jest bardzo podobny dzwiek gdy na wylaczonym silniku na postoju rusza sie kierownica. Slychac to samo gluche pukanie.
Pomuszcie ..... co to moze byc??
zawieszenie w mx3 1.6
Strona 1 z 1
Sam miałem takie problemy, oto ich rozwiązania:
Zawieszenie – łączniki stabilizatorów i tuleje gumowe przy łącznikach
Stukanie w kierownicy – drążek kierowniczy (u mnie lewy)
Zawieszenie – łączniki stabilizatorów i tuleje gumowe przy łącznikach
Stukanie w kierownicy – drążek kierowniczy (u mnie lewy)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
zrobie malutki OT jak pozwolicie
Pavilkow ktory rocznik twojej mazdy, i powiedz, czy od dawna ja masz?? Ostatnio widze, ze masz z nia duzo problemow, czyzbys trafil na bryczke podpicowana do sprzedazy

Pavilkow ktory rocznik twojej mazdy, i powiedz, czy od dawna ja masz?? Ostatnio widze, ze masz z nia duzo problemow, czyzbys trafil na bryczke podpicowana do sprzedazy
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Pavlikos napisał(a):drazek = galka?
Nie potrafię tego nazwać fachowo ale to był "kawałek od przekładni do końcówki"
Moja jak ją kupowałem była brudna i nie używana przez 8 miesięcy, miała kilka rys i stalowe felgi. Szczęśliwie nie mam z nią większych problemów.
Wniosek – nie wszystko złoto co się świeci. Musiałeś niestety trafić na samochód odpciowany pod sprzedaż...
Wniosek – nie wszystko złoto co się świeci. Musiałeś niestety trafić na samochód odpciowany pod sprzedaż...
no coz, Ja wiedzialem co kupuje i wizualnie odpychala i technicznie
Masz racje, sprzedac go teraz szkoda, wiec pozostaje ciagle wkladac pieniadze i doprowadzac autko do wlasciwego stanu.
Masz racje, sprzedac go teraz szkoda, wiec pozostaje ciagle wkladac pieniadze i doprowadzac autko do wlasciwego stanu.
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
Strona 1 z 1