Sprzęgło czy pasuje od 323? Szyberdach sie "meczy" przy zamykaniu
Strona 1 z 1
Witam jestem nowy, miesiąc temu kupiłem mazde mx – 3 1.6. 16v 92r. no i już mam mały problem przy obciążeniu jak jej ,,docisne" ślizga mi się sprzęgło, pedał sprzęgła bierze mi bardzo wysoko ale nie znalazłem tam żadnej regulacji więc bede chyba musiał wymienić sprzęgło i tu jest moje pytanko: Czy pasuje sprzęgło z mazdy 323? czy może lepiej kupić od ,,mx-a" jaki może być tego koszt ? Aha i jeszcze jedno co może być nie tak z szyberdachem bo mam elektryczny i jak go otwieram idzie bez problemu natomiast przy zamykaniu słychać ze ten silniczek już długo nie pożyje i niezbyt energicznie się ten dach zamyka ( oczywiście zamykam na postoju)? z góry dzięki!!!
- Od: 24 paź 2005, 11:10
- Auto: Mazda MX – 3 1.6 16v 92r.
Budi
Proponuje w opcji SZUKAJ wpisac słowo " szberdach" i osobno "sprzęgło mx3" z zaznaczeniem, że ma szukać w watku 323/mx3.
wyświetli ci się wiele ciekawych poruszanych juz tematów odnośnie szyberdachów i sprzęgła, najpierw poszukaj w ten sposób odpowiedzi na pytanie
.
Pozdrawiam
PS. szukajka jest fajna i nawet nie gryzie
Proponuje w opcji SZUKAJ wpisac słowo " szberdach" i osobno "sprzęgło mx3" z zaznaczeniem, że ma szukać w watku 323/mx3.
wyświetli ci się wiele ciekawych poruszanych juz tematów odnośnie szyberdachów i sprzęgła, najpierw poszukaj w ten sposób odpowiedzi na pytanie
Pozdrawiam
PS. szukajka jest fajna i nawet nie gryzie
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
bueheheh a no to nie popatrzylam
dobre dobre

dobre dobre

In this white wave I am sinking...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
mX-MEN napisał(a):A na pierwsze juz nie jest mi potrzebna oczko
a jednak nie
sprzeglo do mx-3 po liftingu jest inne niz w mx-3 przed liftingiem (1.6) oraz BG... prawda Marcin?
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Troche odgrzeje temat bo nie chce kolejnego nowego zaczynac.
Wlasnie mialem okazje pojezdzic MX-3ką 1.6 rok gdzies 95 bedzie.
Zauwazylem ze sprzeglo "bierze" od samego poczatku, ale trzeba je tez docisnac do samej podlogi doslownie zeby wysprzeglilo dobrze. I teraz moje pytanie do uzytkownikow: Czy ten typ tak ma czy to oznaka konczacego sie sprzegla?
Wlasnie mialem okazje pojezdzic MX-3ką 1.6 rok gdzies 95 bedzie.
Zauwazylem ze sprzeglo "bierze" od samego poczatku, ale trzeba je tez docisnac do samej podlogi doslownie zeby wysprzeglilo dobrze. I teraz moje pytanie do uzytkownikow: Czy ten typ tak ma czy to oznaka konczacego sie sprzegla?
WINNING BLUE MICA
- Od: 8 kwi 2008, 11:35
- Auto: Mazda 3 BK LF było....
Strona 1 z 1