kumpel powiedział mi że to od v6. czy to prawda?? widziałem przy 1.6 spojlery takie nie wystające poza samochód i mówi że taki powinienem mieć oryginalnie. jednak wydaje mi sie ze mam go od nowości bo nawe napisany jest na nim rok produkcji samochodu. wytłumaczy mi ktoś jak to jest z tymi spojlerami?
Spojlery w MX-3 – jakie wersje??

Strona 1 z 1

Witam! od pewnego czasu dręczy mnie pewna rzecz- mój spojler w madzi  mam mx-3  1.6 16v sophc 1992r. i mam taki spojler:
 mam mx-3  1.6 16v sophc 1992r. i mam taki spojler:

kumpel powiedział mi że to od v6. czy to prawda?? widziałem przy 1.6 spojlery takie nie wystające poza samochód i mówi że taki powinienem mieć oryginalnie. jednak wydaje mi sie ze mam go od nowości bo nawe napisany jest na nim rok produkcji samochodu. wytłumaczy mi ktoś jak to jest z tymi spojlerami?

- Od: 23 maja 2009, 19:20
- Auto: było: Mazda MX-3 1.6 16v SOHC
 jest: Honda Accord VII Sport

1.6

jedni pisza ze to aspec drudzy jdm ale chyba to aspec

a to na pewno jdm – nie patrz na body kit tylko na górną lotke – innych fot nie udało mi sie znaleźć[/b]
Ostatnio edytowano 16 sie 2009, 09:36 przez SponeR, łącznie edytowano 1 raz

=x

a 1.8 V6 jakie miały?

No to kumpel dobrzer mówił  tylko czy montowali je seryjnie do silników b6?? jak to możliwe?
 tylko czy montowali je seryjnie do silników b6?? jak to możliwe?

kupujac mazde w salonie mogles sobie do niej dolozyc co chciales, inne fele z katalogu, spojlerek, dokladke..czy tez chlapacze

j. angielski – tłumaczenia, korepetycje, prace – kontakt PW
Moja Mazda
		Moja Mazda

- Od: 11 mar 2008, 20:34
- Auto: Mx-3 1.6 B6D '96r.
Występuje jeszcze jeden spoilerek. Jest ich kilka sztuk u nas na forum. Co ciekawe wychodziły w 1.6 z najuboższym wyposażeniem (brak ABS, el szyb, regulacji świateł). Może ma to coś wspólnego z tym co pisze gavvel.

A nie wie ktoś czy te felgi co mam są oryginalne od mazdy?

chyba widzialem takie w jakims katalogu mazdy z opcjonalnymi czesciami ale glowy za to nie dam

j. angielski – tłumaczenia, korepetycje, prace – kontakt PW
Moja Mazda
		Moja Mazda

- Od: 11 mar 2008, 20:34
- Auto: Mx-3 1.6 B6D '96r.
loockas napisał(a):Występuje jeszcze jeden spoilerek. Jest ich kilka sztuk u nas na forum. Co ciekawe wychodziły w 1.6 z najuboższym wyposażeniem (brak ABS, el szyb, regulacji świateł). Może ma to coś wspólnego z tym co pisze gavvel.
ten zdecydowanie najlepszy... a-spec jest wielki i przypałowy, lepiej wrzucić sobie lotkę z alfa romeo 156, choć itak uważam, że oryginalnie jest zawsze najlepiej.

- Od: 29 mar 2008, 17:17
- Auto: EC K8 | BA B3 | Civic MB3 D15Z8 vtec | CRX ED9 D16Z5 | E30 316i coupe

Strona 1 z 1