Bylo juz duzo postow z tym zwiazanym ale nie znalalem odpowiedzi.W weekend bede mial chwile czasu i zamierzam przepchac nagrzewnice.Tylko gdzie ona dokladnie jest??Wiem ze w komorze silnika wychodza od niej 2 rurki okolo 2.5 cm ale u mnie ciezko jest reke wlozyc gdziekolwiej wiec bardzo ciezko je bedzie znalesc.Moze jakos od strony kabiny??Tylko gdzie dokladnie??
MAm ksiazke (Mazda Mx3 v6 Workshop Manual.pdf) ale Mx-3 95 a ja mam 92 i jest po angielsku a nie bardzo znam techniczne okreslenia w tym jezyku.Chyba ze ktos mi powie gdzie szukac.A jest wogole ksiazka po polskiemu??
Gdzie jest nagrzewnica w mx-3?
Strona 1 z 1
Szukaj w tym samym miejscu, co w 323 BG/323F BG – w okolicy stop przedniego pasazera, sprawdz jeszcze pokrewne tematy forum dla dokladniejszej lokazliacji.
juz znalazlem ale tylko w teorii.Niewie jeszcze czy latwo bedzie sie tam dostac ale bede probowal.
Nic sie nie wyjasnilo wiec proponuje skasowac ten post bo i tak nie dostarcza zadnych informacji.Pzdr
Nic sie nie wyjasnilo wiec proponuje skasowac ten post bo i tak nie dostarcza zadnych informacji.Pzdr
---------------------------------------
MX-3 V6
RX-7 III

MX-3 V6
RX-7 III
- Od: 7 lip 2004, 16:17
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 '92
odswierzam temat-u mnie tez mogloby lepiej grzac-podejrzewam glownie nagrzewnice wlasnie i pytanie jak ja przepchac?skoro jest dojscie z zewnatrz to wlasnie szkoda rozbierac calego kokpitu(o ile to konieczne) by sie do niej dobierac...jak ja przepchac albo jakimi srodkami zeby to mialo rece i nogi chyba ze cos jeszcze proponujecie by zrobic w celu lepszej wydajnosci grzania mx-3?-z gory dzieki!
- Od: 27 sty 2007, 19:50
Strona 1 z 1