Witam
Jadac po deszczu zaczelo mi mrygac podwietlenie deski az w koncu zgaslo a razem z nim swiatla pozycyjne (z wyjatkiem tylnego prawego) i nie dziala brzeczyk przypominajacy o wylacznie swaitel. Sprawdzilem wszystkie bezpieczniki i zaden sie nie spalil. Co moze byc przyczyna?
Brak podswietlenia deski i swiatel postojowych (problem rozwiazany)
Strona 1 z 1
Radio podlaczone mam pod stacyjke na oddzielnym obwodzie wiec odpada ale zaczelo mi wywalac bezpiecznik TAIL LH. W sobote zdejme nadkola i bede szukal bo to pewnie przewod sie gdzies przetarl
Przyczyna usterki byl spalony przewod pod deska rozdzielcza. Prawdopodobnie sie gdzies przetarl i zrobil zwarcie do masy. Wymienilem ze 2 metry przewodu i jest OK.
Tak to mniej wiecej wygladalo
Podziekowania dla Stasia za dlugie godziny spedzone w poszukiwaniach spalonego przewodu

Przyczyna usterki byl spalony przewod pod deska rozdzielcza. Prawdopodobnie sie gdzies przetarl i zrobil zwarcie do masy. Wymienilem ze 2 metry przewodu i jest OK.
Tak to mniej wiecej wygladalo

Podziekowania dla Stasia za dlugie godziny spedzone w poszukiwaniach spalonego przewodu
- Od: 22 sie 2008, 19:04
- Auto: MX-3 1.8 V6 24V
Strona 1 z 1