Witam wszystkich!
Jestem tu nowy więc się przedstawię: nazywam się Maciek.
Do rzeczy – mam pytanko – czy Mazda MX3 1.8V6 rocznik 92-94 ma poduszkę (poduszki) powietrzne? Czy może dostępne były tylko w opcji? Wiem, że ABS, elektryka szyb i lusterek są seryjne...
Tak przy okazji – dobry samochodzik sobie upatrzyłem? Chciałbym móc tym momentami trochę przycisnąć i mieć pewność, że się w ciągu 3 lat nie rozsypie i że nie będę musiał do tego samochodu dokładać dużo ponad materiały ekspoatacyjne. Z tego rocznika jak widzę przeciętne przbiegi to około 150kkm... Jaką cenę uważacie za słuszną dla takiego samochodu?
Pozdrawiam serdecznie: Maciej
MX3 i poduszki powietrzne – czy są?
Strona 1 z 1
brii napisał(a): Chciałbym móc tym momentami trochę przycisnąć i mieć pewność, że się w ciągu 3 lat nie rozsypie i że nie będę musiał do tego samochodu dokładać dużo ponad materiały ekspoatacyjne.
z tym różnie bywa
brii napisał(a): Jaką cenę uważacie za słuszną dla takiego samochodu?
cena w dużej mierze zależy od stanu technicznego auta (choć zdarzają się wyjątki)
jeżeli upatrzysz mx3 w podejżanie niskiej cenie to warto takie autko "prześwietlić" dokladniej
Do 1995 w aucie montowano deske rozdzielcza bazowana na modelu 323F BG i nie bylo w niej opcji dokupienia czolowych poduszek powietrznych (innych tez nie).
Mysle, ze bedziesz bardzo zadowolony z dynamiki i kultury pracy oferowanej przez model V6
Lepiej doloz do dobrego egzemplarza, zeby pozniej spac spokojnie.
Mysle, ze bedziesz bardzo zadowolony z dynamiki i kultury pracy oferowanej przez model V6
Ostatnio edytowano 10 sty 2005, 01:25 przez Globy, łącznie edytowano 1 raz
Hehe, wiedzialem, ze ktos zapyta i chcialem napisac w nawiasie "(innych tez nie)"
Byly tylko poduszki foteli.

Globy napisał(a):nie bylo w niej opcji poduszek
chyba że ktoś sobie sam zainstalował jaśka na kierownicy
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
Strona 1 z 1