Korek benzyny
Strona 1 z 1
Witam forumowiczów!! Mam problem ostatnio podczas tankowania, zerwała mi się w mojej Madzi linka od otwierania wlewu baku. Wie moze ktoś jak się do niej dostac by ją naprawić??
Ostatnio edytowano 9 maja 2009, 13:41 przez Kamil_dab, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 25 wrz 2008, 12:05
- Auto: Był Mazda MX-3 , Mazda 6.
Obecnie Mazda 3 , 2.0, 14' (sedan)
Jezeli masz tak jak ja w 323F otwieranie wlewu pod lewa reka na podlodze. To mozliwe ze wystarczy odchylic wykladzine, no a dalej to juz musisz sledzic ta linke jak ona idzie. Oby tylko Ci nie peklo gdzies tam nad nadkolem, bo tam to pewnie jest straszna lipa z dostepem tak jak i u mnie.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Kamil_dab popraw temat na zgodny z regulaminem forum, bo w innym przypadku niestety będę zmuszony go skoszować.
- Od: 4 sty 2007, 17:31
najpierw popraw temat
ok załóżmy ze juz poprawiłeś
miałem to samo
w bagazniku z lewej musisz pościągać plastiki (na czarne zatrzaski pomocowane)
i tam jest dojście jak juz naprawisz to przesmaruj wd40 jak ci ciezko chodzi
jak wogóle nie chodzi to podszlifuj papierem
aha i jak znajdziesz sprezynke małą to na klapke na taka gume mozna naciagnac to bedzie ci odskakiwała klapka (inzynieria extremalna) mi nawet jak ciągnałem wajche to sie nie otwierała a z sprezynka odskauje pieknie.
jak cos to PW
ok załóżmy ze juz poprawiłeś
miałem to samo
w bagazniku z lewej musisz pościągać plastiki (na czarne zatrzaski pomocowane)
i tam jest dojście jak juz naprawisz to przesmaruj wd40 jak ci ciezko chodzi
jak wogóle nie chodzi to podszlifuj papierem
aha i jak znajdziesz sprezynke małą to na klapke na taka gume mozna naciagnac to bedzie ci odskakiwała klapka (inzynieria extremalna) mi nawet jak ciągnałem wajche to sie nie otwierała a z sprezynka odskauje pieknie.
jak cos to PW
=x

Strona 1 z 1