BEZPIECZNIK ZAPALNICZKI(palacy problem)
Strona 1 z 1
ktory to bezpiecznik do zapalniczki?? nie dziala mi zapalniczka a nie byla uzywana??
- Od: 1 lut 2009, 21:49
- Auto: mazda mx-3 v 6:)byla
jest honda civic 1.6 vti
aha czyli jednak jak radio mi dziala to nie bedzie to bezpiecznik??
no sory... jeszcze sie ucze:):)
no sory... jeszcze sie ucze:):)

jest honda civic 1.6 vti
a konsole tylko na te boczne srubki??
jest honda civic 1.6 vti
Nieeee ona jest bez zadnych srubek
Na wcisk.. Trzeba lekko podwazyc...
Konkretnie ten:
łatwo wychodzi... Pozniej tylko musisz siegnac reka i odpiac kostke od zapalniczki i popielniczki
Konkretnie ten:

łatwo wychodzi... Pozniej tylko musisz siegnac reka i odpiac kostke od zapalniczki i popielniczki
Żyj szybko... A umieraj kiedy chcesz...
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96
ja mam taki sam problem. Juz wczesniej sprawdzalem wszystko. Bezpiecznik jest dobry, radio dziala bez problemu. pod konsolą wszystko jak nalezy. podejrzewam,ze problem tkwi gdzies głebiej w wiązce. Bede musial nowy kabel poprowadzic do zapalniczki. chyba,ze macie lepsze pomysly
- Od: 20 lis 2008, 20:44
- Auto: 323f 1.5 BA 1995r.
A sprawdzałeś czy jest napięcie na samych konektorach do gniazda zapalniczki ? Już kiedyś widziałem uszkodzone samo gniazdo zapalniczki... miało przerwę na środkowym plusowym styku. Widziałem też gniazdo zapalniczki z wbudowanym zabezpieczeniem w postaci cienkiego drutu przy plusowym wyjściu, i jak on się spali to też nie będzie prądu w gnieździe.
- Od: 25 paź 2008, 20:07
- Auto: Mazda 323F BJ DiTD 2001r
Sprawdzałem samo gniazdo i działa normalnie,a na kostce pod konsolą z przewodami do zapalniczki i do podświetlenia, nie ma. to znaczy jest tylko do podświetlenia,a w przewodach do zapalniczki nie ma. Coś ewidetnie musiało się stać w całej wiązce.
- Od: 20 lis 2008, 20:44
- Auto: 323f 1.5 BA 1995r.
ja mam delikatnie ta konsole peknieta i boje sie czy mi sie nie polamie jak bym wyciagal
jest honda civic 1.6 vti
Strona 1 z 1