Demontaż reflektora
Strona 1 z 1
Poratuje ktoś?? Musze wyciągnąć reflektor z mazdy, ale jak?? wczoraj pol dnia kobinowałem i nic
odrkęcam te 3 śróbki co są na wierzchu, lampa sie kiwie, ale nie wychodzi... szukałe innych śrobek, ale widocznosc tam jest tak ograniczona ze nic nie zdziałałem....
- Od: 14 wrz 2006, 08:48
- Auto: Była Mazda mx3, jest Alfa Romeo 156
Po pierwsze zeby dostac sie do reflektora w mx3 musisz zdiac zderzak przedni-zderzak ma mocowania po bokach przy błotniku,pod grilem 3spinki.i u gory dwie nakretki na klucz 10.Nastepnie po zdieciu zderzaka zobaczysz pod spodem reflektora mocowanie jego do karoseri i w tym pewnie masz problem co do jego odkrecenia(bez demontarzu zderzaka raczej nie da sie wysiagnac reflektora.
- Od: 15 sty 2006, 15:44
- Auto: MAZDA MX-3 1.8 V6 24V 1993r
dzambi napisał(a):bez demontarzu zderzaka raczej nie da sie wysiagnac reflektora.
da się trochę kombinując, ale ja sobie uszkodziłem mikroskopijny fragment lakieru na zderzaku w ten sposób – ogólnie – niepolecam – zderzak można trochę opuścić i wyjdzie – nie trzeba zupełnie odkręcać
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Strona 1 z 1