Witam
Od niedawna nie dziala mi licznik predkosci rozebralem i zaowazylem ze kolo silnika jest urwana oslonka oraz nie ma linki (urwana) nie wiecie gdzie to moge naprawic ile to moze kosztowac albo jak to zrobic samemu??
Pozdrawiam
Linka od licznika predkosci ??
Strona 1 z 1
Fabian napisał(a):Witam
Od niedawna nie dziala mi licznik predkosci rozebralem i zaowazylem ze kolo silnika jest urwana oslonka oraz nie ma linki (urwana) nie wiecie gdzie to moge naprawic ile to moze kosztowac albo jak to zrobic samemu??
Pozdrawiam
ja 1-szy raz oddalem do warsztatu wział mi mechanik 35 zl, ale znow mi sie zerwała i postanowiłem sam naprawić
- Od: 21 sty 2007, 11:23
- Auto: X6 CA KF
Nie wiem jak to wygląda w Ustroniu morskim, ale w Poznaniu są takie warsztaty co nazywają się "Linki samochodowe".
Kiedy mi zerwała się linka prędkościomierza zabrałem ją do takiego warsztatu – na wzór. Po 20 minutach cieszyłem się nową linką.
Kosztowało mnie to 20zł.
Może warto poszukać czegoś takiegow Twojej okolicy??
Kiedy mi zerwała się linka prędkościomierza zabrałem ją do takiego warsztatu – na wzór. Po 20 minutach cieszyłem się nową linką.

Kosztowało mnie to 20zł.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Może warto poszukać czegoś takiegow Twojej okolicy??
Opinia jest jak dupa – każdy ma swoją.
- Od: 2 lut 2007, 11:55
- Auto: Daihatsu Applause 1.6xi
Cięzka sprawa jeżdże bez sensu po sklepach z zapytaniem o linke
o dziwo robią wielkie oczy i to do mazdy są linki i od razu my sie tego nie podejmujemy (zgredy) no i co mam zrobić
wysyłać linke do poznania
bezsens może ktos zna firme gdzies w koszalinie kołobrzegu Okolice:|??co robią linki
na zamówienie
- Od: 4 sty 2007, 18:42
- Auto: Mazda mx3 1.6 91rok
niewiem jak to jest w mx3 ale u mnie w efce bg to odkrecam od skrzyni taki plastyk,puzniej sciagam zegary-ostroznie zeby niepourywac kabli.linka zaczepiona jest do zegarow za pomoca takiego bilalego plasticzku z zatrzaskiem.linke przekladasz przez scianke i skrecasz wszystko do kupy.proponuje najpierw podlaczyc do zegarow bo gdy linka jest przykrecona do skrzyni to puzniej jest malo miejsca zeby ja trafic do zegarow.u mnie mniej wiecej tak to wygladalo
- Od: 14 cze 2005, 21:27
- Auto: mazda 6 rf5c
A jednak czekam i czekam i nic Nie doszło okazało sie ze poczta zgubiła paczke
kurcze gdzie ja teraz kupie
taką linkę w sklepach nadal nie ma
może ktoś z was będzie miał
scifi@wp.pl
- Od: 4 sty 2007, 18:42
- Auto: Mazda mx3 1.6 91rok
Strona 1 z 1