Witam,
Potrzebuję zdemontować dwa elementy celem oklejenia (po włamaniu ;/). W związku z tym:
1. Jak demontuje się konsole? Chodzi o ten element wokół radia, popielniczki czy zapalniczki. Znalazłem narazie jedną śrubę – pod zapalniczką.
3. Jak zdemontować lusterka? Czy istnieje możliwość wyciągnięcia wkładu? Jeśli tak to jak?
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Demontaż elementów
Strona 1 z 1
Rogas napisał(a):3. Jak zdemontować lusterka? Czy istnieje możliwość wyciągnięcia wkładu? Jeśli tak to jak?
Istnieje.
użyj opcji szukaj, już o tym kiedyś pisałem.
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... t=lusterek
pozdrawiam
jeden wkręt mocujący jest w zapalniczce tak jak napisałeś a reszte trzymaja wczepy po obu stronach. Musisz je powyciagać i przy użyciu małej siły konsola powinna Ci już wyjść
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Mam jeszcze stara wersje kokpitu,wiec moze ktos mi pomoze
Zaraz pod szyba, w srodku auta, biegnie plastikowa listwa, przymocowana na cos w rodzaju zastrzaskow do kokpitu. U mnie wlasnie z jednego takiego zatrzasku wyskoczyla, nie da sie wcisnac z powrotem, widac lekkie wybrzuszenie i czasami trzeszczy podczas jazdy. Podejrzewam,ze trzeba bedzie zdemontowac caly kokpit zeby sie tam dostac,bo pod szyba jest bardzo malo miejsca, wiec moje pytanie brzmi: jak wymontowac kokpit lub przynajmniej jakas potrzebna czesc aby sprawic by owa lista wskoczyla na swoje miejsce

Zaraz pod szyba, w srodku auta, biegnie plastikowa listwa, przymocowana na cos w rodzaju zastrzaskow do kokpitu. U mnie wlasnie z jednego takiego zatrzasku wyskoczyla, nie da sie wcisnac z powrotem, widac lekkie wybrzuszenie i czasami trzeszczy podczas jazdy. Podejrzewam,ze trzeba bedzie zdemontowac caly kokpit zeby sie tam dostac,bo pod szyba jest bardzo malo miejsca, wiec moje pytanie brzmi: jak wymontowac kokpit lub przynajmniej jakas potrzebna czesc aby sprawic by owa lista wskoczyla na swoje miejsce

- Od: 26 sie 2005, 08:00
- Auto: Audi A6 (C5) Sedan 2.8 V6 193 KM
Strona 1 z 1